Lester Speight 61 let


Lester "Mighty Rasta" Speight je bývalý profesionální hráč amerického fotbalu. Působil v týmu Baltimore Stars, který však nehrál v nejlepší lize NFL. Jako "Rasta the Voodoo Man" krátce působil v profesionálním wrestlingu.

Ve filmech a seriálech působí většinou v menších rolích, ve kterých však upoutá svým projevem a mohutnou muskulaturou. Za zmínku stojí jeho působení ve druhé sérii seriálu Útěk z vězení či filmech Zahulíme, uvidíme 2 a Transformers 3.


7.1.1963
Baltimore, Maryland, USA
Lester Speight csfd

#FamilyManResolution SongStreet Dreams - Los AngelesSpeech & DebateHalloweedCall Me KingMy Dad's a Soccer MomBílá horečkaPolice GuysTransformers 3: Odvrácená strana MěsíceKnuckleheadPeep WorldRychlejšíSomething Like a BusinessHledá se AmandaUnemployedV ringu smrtiZahulíme, uvidíme 2NorbitWho's Your Caddy?Vegas BabyNejhledanější v MalibuOd kolébky do hrobu13 MoonsNáhradníciInternational KhiladiVítězové a poraženíMuž meteorNámořní vyšetřovací služba L. A.The AftermathTitansTeta MickCode BlackTým ŠkorpionOdložené případyRockville CASběratelé kostíMayne StreetVražedná číslaÚtěk z vězeníCutsMoje žena a dětiOne on OneThat's My Bush!Three Sisters18 kol spravedlnostiMalcolm v nesnázíchLadies Man


Aktualizace osobnostního profilu Lester Speight: 9.11. 2023 11:04