George Eastman 81 let


Milovníci italských spaghetti westernů, dobrodružných filmů a thrillerů jistě z mnoha filmů z rolí padouchů znají vysokého černovlasého muže se štíhlou, až vyzáblou postavou a ostře řezanou tváří. Pro tyto diváky je znám jako George Eastman.

V posledních letech se filmu věnuje jen minimálně. Celý život si přísně střeží své soukromí, tak, že nikdo o něm pořádně neví. Je šťastně ženat a má dceru.


16.8.1942
Janov, Ligurie, Itálie
George Eastman csfd

Caldo criminaleOdpouštím TiIl cuore nel pozzoTutto in quella notteBílé unoVěž prvorozenéhoZákon pouštěJeštěrkaHrůza na jevištiCaligola: La storia mai raccontataTexasští gladiátoři 2020Porno HolocaustVyvrhel z peklaAntropofágErotické noci oživlých mrtvolHard SensationLa ragazza del vagone lettoSesso neroCandido eroticoLa febbre americanaLe evase - Storie di sesso e di violenzeCanne mozzeQuella strana voglia d'amoreBestialitàCuginetta... amore mio!KeomaVoto di castitàGiubbe rosseAmico, stammi lontano almeno un palmoCiakmull - L'uomo della vendettaHříchy a svědomíCodice rossoL'onore e il rispettoIl commissarioLa squadraL'ispettore GiustiFiglio di Sandokan, IlIl maresciallo RoccaOhnivá poušťSandokan se vracíOcchio di falcoMahárádžova dceraZákon pouštěLa rivincita di NataleAl centro dell'area di rigoreZa svitu lunyBarbařiLe foto di GioiaDetective School DropoutsPaco - stroj smrtiRegalo di Natale


Aktualizace osobnostního profilu George Eastman: 2.11. 2023 21:24