Jan Fišar 68 let


Jan Fišar se narodil 24. září v roce 1955 v Praze, jeho otcem byl známý herec Vinohradského divadla - Vlastimil Fišar, díky kterému se také dostal k divadlu.

Kromě divadla se věnuje také televizi - v roce 2004 uváděl Ceny Thálie a ve spolupráci s Českou televizí natočil několik filmů, např. úspěšnou KOBOVU GARÁŽ a objevil se také v několika seriálech, mimo jiné i v ČETNICKÝCH HUMORESKÁCH. Podílel se také na natáčení několika dílů ŠUMNÝCH MĚST.

Spolupracuje rovněž s Českým rozhlasem, jeho hlas jste mohli slyšet např. v rozhlasových hrách Illias a Odyssea.


24.9.1955
Praha, Československo
Jan Fišar csfd

Tři Tygři ve filmu: JACKPOTŽenská pomstaRodina je základ státuKobova garážSpirála nenávistiCestující bez zavazadelKonto separatoKeanO NesytoviBude-li mi jíti přes údolí stínu smrti...Erotický triptychOdsouzen k životuDětinské hry dospělýchVěčný tulákKrásná GalatheaTo byl zase denVolná nohaHerecKdyž dva dělají totéž, není to totéžAgras 01Jemné umění obranyZa svědka půjde počítačHolčičí kapelaKterak Honza ze zámku uteklPrinc a skřivánekJižní křížTurek v Itálii...a mnoho štěstí v osobním životěJanek PětrandočepicePodivné přátelství herce JeseniaDen pro mou láskuDům Na poříčíPosel dobrých zprávStíny v mlzeBikDýlObětiČetnické humoreskyArrowsmithAdvokát ex offoVelké sedloLogaritmus láskyVladimír Brázda vás zve...Postel s nebesyPlechová kavalerieRozsudekSeminář senzačních skutečností10 let muzikálu v OstravěOdcházeníGoldbergovské variaceMatkaRevizor


Aktualizace osobnostního profilu Jan Fišar: 31.10. 2023 02:58