Candy Wen 64 let


Čínská herečka a bojová umělkyně Wen Hsueh Erh se narodila 17.července 1960 a je známější pod jménem Candy Wen. Její přednosti v bojovém umění kung-fu si všímá slavný režisér Chor Yuen a v jejích 18 letech jí nabídl hlavní roli v slavné raritce Swordsman and Enchantress (1978), kde se poprvé setkala se svým budoucím manželem Tonym Liu.

I když její filmy vydělávaly miliónové tržby, tak během 80.let se Candy Wen na plátně ukazovala již méně, jelikož dávala přednost rodině. Na svém skromném přesto úspěšném kontě zanechala pouze 19 rolí, přesto jde o jedny z nejznámějších wuxia filmů.


1.3.1960
Hongkong
Candy Wen csfd

Lonely EighteenGui tong ni zhuThe Calling of a Bus DriverHeng chong zhi chuang huo feng huangUltra Force 2.Hua xin hong xingWu lin sheng huo jinSan ging daai hapThe Brave Archer and His MateXia ke hangPanovník a jeho bratrThe Sword Stained with Royal BloodCrazy Horse and Intelligent MonkeyDva šampioni ŠaolinuGigant ShaolinuThe Cheeky ChapTiger Over WallJue dai shuang jiaoHeaven Sword and Dragon Sabre Part IIXiao shi yi langYi tian tu long jiSpeakers of LawThe Boxer


Aktualizace osobnostního profilu Candy Wen: 23.4. 2024 17:30