Ellen Pompeo 54 let


Jsou hvězdy, jejichž svit je oslepující, jimi ztvárněné role nezapomenutelné a jejich sláva nehasnoucí. A pak jsou hvězdy mnohem menší svítivosti, hvězdy jednoho filmu či seriálu, která vás však mnohdy dokážou zaujmout více než ti, kolem nichž je děláno tolik rozruchu. K jedním z nich patří herečka s úsměvem, který je těžké nemilovat. Herečka, kterou jsem si oblíbil během několika minut nejen já, ale také tisíce diváků na celém světě – Ellen Pompeová.

CHIRURGOVÉ (2005) jsou mnohými cenami ověnčeným americkým seriálovým hitem, který Ellen nabídl roli začínající medičky, Dr. Meredith Greyové. Ta se musí potýkat nejen s každodenním pracovním nátlakem, ale rovněž s osobními milostnými problémy. Z cen pro seriál zmiňme alespoň Zlatý glóbus pro nejlepší seriál-drama roku 2006. Samotná Pompeová získala Screen Actors Guild Award a nominaci na Zlatý glóbus. Chirurgové jsou slibně rozjetým počinem, který vzhledem k slušnému diváckému zájmu jistě neskončí třetí sérii. Za svůj úspěch jistě nezanedbatelnou měrou dluží právě Ellen Pompeové, sympatické sedmatřicátnici s kouzelným úsměvem a nepřehlédnutelným talentem. Nejspíš z ní nikdy nebude žádná velká herecká hvězda účinkující ve velkorozpočtových trhácích, nejspíš ani všemi kritiky chválená herečka nezávislých filmů, ale nestačí někdy prostě jenom být? Věřím, že po zhlédnutí několika epizod Chirurgů dojdete k přesvědčení, že ano.


10.11.1969
Everett, Massachusetts, USA
Ellen Pompeo csfd

Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeGrey's Anatomy: Every Moment CountsZábavný společníkUmění loupitDaredevilMládí v trapuUndermindChyť mě, když to dokážešPůlnoční míleIn the WeedsMambo CaféBrzy to přijdeChirurgovéStation 19


Aktualizace osobnostního profilu Ellen Pompeo: 5.3. 2024 12:17