Brittany Snow 38 let


Na první pohled tuctová blondýnka a hvězdička teenagerských komedií. Začínala v epizodních roličkách, proslavila se díky seriálu AMERICAN DREAMS, ve kterém účinkovala od roku 2002 tři sezóny či rolí nafoukané dcery Michelle Pfeiffer Amber von Tussle ve filmové adaptaci muzikálu HAIRSPRAY.

V roce 1998 dostala Brittany do rukou scénář týkající se účasti v seriálu THE GUIDING LIGHT a nabídku přijít na konkurz. Rodiče herečky se snažili poskytnout jí co neklidnější dětství a tak chodila na školu Ben Hill Middle v Tampě a současně dojížděla na tři dny v týdnu do New Yorku natáčet své scény. V roce 2004 úspěšně vystudovala střední školu Gaither High. Z THE GUIDING LIGHT se přesunula k celovečerním filmům. To ukončilo pochybnosti o možné jiné budoucnosti a s rodinou se přestěhovala do Los Angeles, pevně rozhodnutá věnovat se řemeslu herečky naplno.

Zahrála si v americké komedii OCHRÁNCE, kde ztrpčovala život elitnímu vojákovi Vinu Dieselovi a jaké to je ztvárnit hlavní roli si poprvé vyzkoušela ve snímku JOHN TUCKER MUSÍ ZEMŘÍT. Pak přišla již zmiňovaná šance přidat se do hvězdného ansáblu hitu HAIRSPRAY, který se stal jedním z největších překvapení roku 2007 a zároveň třetím nejvýdělečnějším filmovým muzikálem všech dob. Kromě jiného ve volném čase ráda tančí, zpívá a píše básně. V nejbližší době oživí roli, která udělala slavnou Jamie Lee Curtis v předělávce hororové klasiky PROM NIGHT a zahraje si také v dramatu Tonyho Kaye BLACK WATER TRANSIT. Čas ukáže, co se z Brittany nakonec vyklube a jestli zabředne v průměrných romantických komediích či jestli má na vážnější, dramatičtější role.


9.3.1986
Tampa, Florida, USA
Brittany Snow csfd

The Good HalfChristmas with the CampbellsXHooking UpNěkdo skvělýBushwickLadíme 3ŠibeniceThe Late BloomerLadíme 2Linka modlitbyThere's Always WoodstockPět příběhů šílenstvíSyrupTo My Future AssistantLadíme!Trable PetuniovýchWould You Rather96 MinutesJanie JonesBlack Water TransitBráchova holkaHledá se AmandaMaturitní plesHairsprayZkažené mládíJohn Tucker musí zemřítOchránceStále naživuAlmost FamilyŠílená bejvalkaWorkaholicsBen a KateDrsná HarryMad LoveMarcyGriffinoviSuper drbnaCollegeHumor OriginalsPlastická chirurgie s. r. o.


Aktualizace osobnostního profilu Brittany Snow: 9.3. 2024 19:43