Penn Badgley 37 let


Celé jméno tohoto amerického herce, známého především ze seriálu americké televizní stanice CW GOSSIP GIRL, zní Penn Dayton Badgley. Narodil se v Baltimoru, nicméně dětství strávil v Richmondu a také Seattlu, kde účinkoval v dětském hudebním divadle (Seattle Children's Theater).

Do širšího podvědomí se Badgley dostal v seriálu THE MOUNTAIN (2004 - 2005), seriál byl ovšem znovu zrušen po první sérii. To samé se stalo s dalším seriálem THE BEDFORD DIARIES (2006), kde měl Badgley hlavní roli. Štěstí se na něj usmálo v roce 2007, kdy byl obsazen do seriálu GOSSIP GIRL jako Dan Humphrey, za jehož ztvárnění byl nominován na Teen Choice Award.

Za zmínku také stojí jeho role ve sportovním dramatu NAVĚKY SILNÝ (2008), nebo JOHN TUCKER MUSÍ ZEMŘÍT (2006). V současnosti žije v New Yorku. Je také hudebně nadaný, ve volném čase skládá hudbu, zpívá a hraje na kytaru. Je fanouškem fotbalu.


1.11.1986
Baltimore, Maryland, USA
Penn Badgley csfd

Nečekaná výhraThe Birthday CakeAdam Green's AladdinThe Paper StoreCymbelineParts Per BillionGreetings from Tim BuckleyPeriods.Den před krizíPanna nebo orelOtčímNavěky silnýDrive ThruJohn Tucker musí zemřítDebating Robert LeeThe FlufferTYFackaSuper drbna


Aktualizace osobnostního profilu Penn Badgley: 14.3. 2024 08:45