Tiffany Dupont 43 let


Tiffany Dupont, narozena 22. března 1981 v Colorado Springs, stát Colorado, je americkou herečkou, veřejnosti známou díky  postavě Židovky Ester ve zfilmovaném biblickém příběhu Noc s Králem (2006). Tiffany vyrůstala v Burke, ve Virginii, kde vystudovala střední školu Lake Braddock. Byla aktivní nejen ve školním orchestru, v atletice, ale také v amatérském divadle. Je absolventkou Univerzity v Georgii, obor hudba a reklama, kde v roce 2002 získala i studentskou korunku krásy. Během studia na vysoké škole se věnovala hře na housle a stala se zakládající členkou kapely The Dave Matthews Cover Band, se kterou se vydávala na národní turné.

Její první televizní role byla postava Sammyho přítelkyně v seriálu Ano, drahoušku (2000), dále pak postava Beth v seriálu Dvanáct do tuctu (2003), v roce 2004 si zahrála ve filmu Činy a sláva roli Lydie McBridové. Pak následovaly většinou samé televizní seriálové role a v roce 2009 si střihla hlavní roli v komedii He's Such a Girl. V roce 2012 si zahrála postavu Olivie Rousseau v ne příliš oblíbeném akčním thrilleru Hijacked. V současné době ji můžeme vidět v akčním filmu Born to Race: Fast Track po boku Billa Sage nebo Granta Showa.


22.3.1981
Gainesville, Georgia, USA
Tiffany Dupont csfd

Brian BanksGorgeous MoronsLove Finds You in CharmBorn to Race: Fast TrackHijackedHe's Such a GirlNoc s králemŽhavé nápadyČiny a slávaDvanáct do tuctuGood TroubleAmerican Horror StoriesStíny spravedlnostiZáchranáři L. A.Murder in the FirstBezohledníKurz sebeovládáníNámořní vyšetřovací služba L. A.Havaj 5-0Lovci duchůMámaCastle na zabitíFranklin a BashKriminálka MiamiNámořní vyšetřovací službaSlunečno, místy vraždyTeorie velkého třesku90210: Nová generaceKriminálka New YorkOutlaw


Aktualizace osobnostního profilu Tiffany Dupont: 30.10. 2023 17:49