Jessica Stroup 37 let


Jessica Stroup se narodila v Jižní Karolíně 23. října 1986. Její matka je bývalá Miss Severní Karolíny a má také jednoho staršího bratra. Do světa filmu zapadla už jako teenager, po přestěhování do Los Angeles v 17-ti letech. Začínala malými nevýznamnými rolemi až do roku 2007, kdy se objevila v pokračování hororu HORY MAJÍ OČI 2 jako pohledná světlovláska Amber. Ve skutečnosti je ovšem přírodní bruneta. O rok později se objevila v dalším hororu MATURITNÍ MEJDAN jako jedna s hlavních postav jménem Claire. Naposledy natočila horor HOMECOMING (2009), kde si zahrála po boku Mischy Barton. Zahlídneme ji také ve filmu THE INFORMERS (2009).

Ve volném čase si užívá s přáteli a rodinou. Ráda sleduje filmy, hraje volejbal a poslouchá hudbu. Její největší kamarádkou je Brittany Snow, kterou potkala při natáčení Maturitního Mejdanu. Občas dělá do modelingu a aktuálně žije v Los Angeles.


23.10.1986
Anderson, South Carolina, USA
Jessica Stroup csfd

MéďaNávrat domůInformátořiMaturitní plesHory mají oči 2Společné VánoceLeft in DarknessModli se za ránoNezlomnáUpířiIron FistStoupenci zla90210: Nová generaceGriffinoviMarcyTrue Blood: Pravá krevĎáblův sluha


Aktualizace osobnostního profilu Jessica Stroup: 31.10. 2023 23:11