Petr Motloch 59 let


Pochází z Ostravy. Po gymnáziu a dvouleté vojenské službě byl zaměstnán u geologických vrtů, živil se též jako kulisák. Po absolvování hereckých studií na JAMU byl dvě sezony členem Národního divadla v Brně, další dva roky strávil v Městském divadle ve Zlíně. Bez stálého angažmá pak hostoval např. v Klicperově divadle v Hradci Králové, v Divadle Ungelt a v Činoherním klubu. V roce 1998 se stal členem činohry Národního divadla. S příchodem nového vedení mu v roce 2015 angažmá skončilo. Objevuje se v divadle Palace a na jevišti Komorní scény Kalich.

Má čtyři bratry a je rozvedený. Ze dvou vztahů má dvě dcery. Oblíbil si turistiku a téměř každodenní svižnou aktivní chůzi. Cítí se příjemně v prostředí dobré literatury, hudby, filmu a kvalitní publicistiky.


29.8.1964
Ostrava, Československo
Petr Motloch csfd

Brutální vedroAtlas ptákůVysoká hraPražské orgiePřípad dvou manželekLoutkářiZádušní oběťJan HusBludičkyKráska a netvor 1950Zemský ráj to napohledNa vlky železaTajemství Lesní zeměJasnovidecSametoví vraziCesta byla suchá, místy mokráUdělení milosti se zamítáÚtěk do BudínaZačátek světaZima 1989Místo zločinu České BudějoviceIvetaZločiny Velké PrahyMísto zločinu OstravaZrádciDáma a KrálJak si nepodělat životSpecialistéTemný KrajOrdinace v růžové zahraděRédlVzteklinaKapitán ExnerOhnivý kuřeŽivot a doba soudce A. K.Mordparta


Aktualizace osobnostního profilu Petr Motloch: 9.11. 2023 23:32