Agnes Bruckner 38 let


Tato drobná zelenooká blondýnka se narodila 16. srpna 1985 v Hollywoodu. Má dvě sestry a bratra a její otec pochází z Maďarska, matka z Ruska, a aby té mezinárodní krve nebylo málo, tak dědeček je Němec. Kromě rodné angličtiny se tak Agnes plynně domluví i maďarsky a rusky.

Svou premiéru na stříbrném plátně absolvovala po boku další mladé hvězdičky Leelee Sobieski v dramatu SKLENĚNÝ DŮM (2001). Výrazněji na sebe upozornila, ale až o rok později, jednak v kriminálce se Sandrou Bullock VZOREC PRO VRAŽDU, a poté v nezávislém snímku MODRÉ AUTO, kde ztvárnila zranitelnou avšak problematickou dívku Meg, která má poměr se svým učitelem. Za tuto roli byla nominována na cenu Independent Spirit Award pro nejlepší herečku v hlavní roli. Ve stejném roce se rovněž objevila v několika epizodách seriálů 24 a ALIAS.

Od roku 2005 získává významné role v hororech jako jsou VENOM (2005), LESY (2006), KREV JAKO ČOKOLÁDA (2007). Objevila se rovněž s Nickem Noltem ve snímku POKOJNÝ BOJOVNÍK i muzikálu DREAMLAND (oba 2006). V blízké budoucnosti ji můžeme spatřit ve snímcích SAY HELLO TO STAN TALMADGE (2008), KILL THEORY (2008), a MOTEL SMRTI 2 (2009). V současné době žije s rodiči v kalifornii, studuje balet a zajímá se o Hip Hop, R&B a Rapovou hudbu. Je stále svobodná.


16.10.1985
Hollywood, Los Angeles, California, USA
Agnes Bruckner csfd

The 11th GreenBack ForkImmortalThe Murder of Nicole Brown SimpsonThere Is a New World SomewhereA Bit of Bad LuckAnna NicoleFízlové, hajzlovéOccultVražedná dohodaCitizen, TheGrázlové z vidlákovaHrůzná minulostThe Millionaire TourOpen GateVrah přes inzerátHra na vrahaMotel smrti 2Krev jako čokoládaDreamlandLesyPokojný bojovníkMůj ztracený synVenomAmeričanZtracený rájKletbaJeden pokojModré autoVzorec pro vražduSkleněný důmShrunken City, TheBylo, nebyloThe ReturnedKauzy podle KateV utajeníHavaj 5-0Dirty Sexy MoneyPrivate PracticeZákon a pořádek: Zločinné úmysly24 hodinAlias


Aktualizace osobnostního profilu Agnes Bruckner: 5.11. 2023 06:15