Ashley Jensen 54 let


Otec Ivar s rodinou nežil, a tak Ashley vychovávala její matka, speciální pedagogická pracovnice, Margaret. Vystudovala Queen Margaret University College v Edinburghu a stala se členkou National Youth Theatre. Po několika epizodních rolích v seriálech a filmu LÍSTKY DO ZOO (Tickets for the Zoo, 1991) si zahrála roli výstřední sekretářky Rosie McConnichyové v šesti epizodách seriálu MAY TO DECEMBER (1994). V roce 1995 si zahrála Heather, jednu z hlavních rolí v seriálu ROUGHNECKS.

V posledních letech se zaměřila i na dabing animovaných filmů jako JAK VYCVIČIT DRAKA (How to Train Your Dragon, 2010). Po šesti letech soužití si v roce 2007 vzala herce Terence Beesleyho, se kterým má syna Francise Jonathana (*2009).


11.9.1969
Annan, Scotland, Velká Británie
Ashley Jensen csfd

Vánoce pod jmelímJak vycvičit draka 3Lady and the TrampSherlock KoumesHumrThe Legend of Barney ThomsonSmall TimeStreetdance All StarsPiráti!Gnomeo & JulieNebezpečná závěťVelká vánoční jízdaVrtěti ženouJak vycvičit drakaNarodil se Kristus Pán!No Holds BardTaggart: Chuť penězTristram ShandyOutside the RulesPáté přes devátéThe Big PicnicWaitingDown Among the Big BoysMayfliesPo životěVraždy podle AgathyTáborový ostrovKačeří příběhyCatastropheVěřte miSofie První


Aktualizace osobnostního profilu Ashley Jensen: 5.11. 2023 01:12