Caleb McLaughlin 22 let


Americký herec, tanečník a zpěvák Caleb Reginald McLaughlin se narodil do početné rodiny April a Coreyho McLaughlinových. Kromě něj mají rodiče ještě dcery Caitlyn a Crystal a syna Coreyho.

Ještě tentýž rok dostal svou první filmovou roli v kraťasu Noah Dreams of Origami Fortunes. Poté se objevil v několika televizních krimi seriálech jako např. Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, Vzpomínky, Forever, Špinaví poldové nebo Spravedlnost v krvi. V roce 2017 ztvárnil mladého Rickyho Bella, populárního R&B zpěváka, v televizní mini-sérii The New Edition Story a sám Bell byl naprosto ohromen Calebovým výkonem.

V roce 2016 byl obsazen do role Lucase Sinclaira v mysteriózním seriálu Stranger Things, který získal nebývalou popularitu mezi diváky i kritiky. Za svůj herecký výkon získal spolu s hereckými kolegy ocenění Screen Actors Guild Award. Kromě filmů a seriálů se Caleb objevil také v hudebních videích a vystoupeních, kde uplatnil svůj taneční a pěvecký talent.

Je také znám tím, že ke svým fanouškům se chová více než přátelsky a při setkání je rád pobaví improvizovaným tanečním vystoupením.


13.10.2001
Carmel, New York, USA
Caleb McLaughlin csfd

Shooting StarsThe Book of ClarenceBetonový kovbojHigh Flying BirdBanda: Ďábelské historkyStranger ThingsTáborový ostrovFinal SpaceThe New Edition StorySpravedlnost v krviŠpinaví poldovéForeverVzpomínkyZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiBecomingTV's Black Renaissance: Reggie Yates in HollywoodSia - Santa's Coming For UsThe 29th Annual Screen Actors Guild AwardsBurning QuestionsKnihovničkaThe 25th Annual Critics' Choice AwardsE! People’s Choice Awards 2019The 75th Golden Globe Awards23rd Annual Screen Actors Guild AwardsBeyond Stranger ThingsMTV Movie & TV Awards 2017Steve68. Emmy AwardsChelseaQuotidienBitva playbackůThe Tonight Show Starring Jimmy FallonOk! TV


Aktualizace osobnostního profilu Caleb McLaughlin: 16.11. 2023 03:20