Ruggero Pasquarelli 30 let


Ruggero Pasquarelli (nar. 10. září 1993) je italský zpěvák a herec. Je známý především díky italské verzi show The X-Factor, které se zúčastnil v roce 2010, a díky latinskoamerickým seriálům Violetta (2012-2015) a Soy Luna (2016-současnost).

V září 2010 se pokusil prodat svůj pěvecký talent v italské verzi soutěže The X-Factor. V průběhu soutěže si zazpíval hity jako např. "Tu vuo' fa' l'americano" od Renata Carosone, "You're the First, The Last, My Everything" od Barryho Whitea a další písně od interpretů jako např. Alex Britti, Maroon 5 či Elton John. Probojoval se až do fáze živých vystoupení a v celkovém žebříčku se umístil na 6. místě.

V roce 2012 dostal nabídku zahrát si výměnného studenta z Itálie Federica Paciniho v latinskoamerickém seriálu Violetta. Znamenalo to, že musel ze dne na den opustit rodnou zemi a přestěhovat se do Buenos Aires v Argentině. V první série úspěšného seriálu se objevil pouze v pár epizodách, podobně tomu bylo také ve druhé sérii. Ve třetí série se stal stálou postavou a díky roli Federica si získal miliony fanoušků po celém světě. Po skončení seriálu Violettase hlavní protagonisté stali součastí rozlučkového turné Violetty, které Ruggero absolvoval pouze na koncertech v zemích Latinské Ameriky. Poté se turné přesunulo do Evropy, jenže Ruggero mezitím dostal novou pracovní nabídku - hrát hlavní roli v novém latinskoamerickém seriálu Soy Luna.

Ruggero díky natáčení seriálu Soy Luna strávil určitý čas v mexickém Cancúnu, kde se natáčely první epizody tohoto seriálu, později se ale natáčení přesunulo do Buenos Aires. 24. 12. 2015 vystoupil se zpěvačkou a herečkou Karol Sevillou v zábavním parku v americkém Orlandu s ústřední písní seriálu tohoto seriálu, která nese název Alas.


10.9.1993
Città Sant'Angelo, Itálie
Ruggero Pasquarelli csfd

Soy Luna: El último conciertoSupernovaSoy LunaViolettaVioletta: Cesta na vrcholVioletta koncert


Aktualizace osobnostního profilu Ruggero Pasquarelli: 20.4. 2024 04:34