Patricie Pagáčová 35 let


Patricie Solaříková (nar. 19. 12. 1988 v Praze) je jedna z generace mladých vycházejících hvězdiček, jež vyprodukovaly české seriály koncem 20. a počátkem 21. století. Patricie studuje Střední technickou školu, obor management obchodu a služeb, ale jelikož kvůli natáčení seriálů nemá momentálně na školu příliš času, dostala tedy individuální studijní plán, z čehož není nadšená. Jak sama řekla, herečkou nikdy být nechtěla (v dětství se chtěla stát veterinářkou), ale v současnosti je tomu jinak. Po dostudování střední školy by chtěla zkusit některou ze škol s uměleckým zaměřením, nejlépe FAMU, obor režie nebo produkce.

Její zatím nejvýznamnější rolí je postava Terezy Jordánové v seriálu TV Nova Ulice, kde hraje zakřiknutou, stydlivou, pesimistickou a introvertní teenagerku (mimochodem přesný opak sebe sama). Cesta k této postavě nebyla lehká a vedla přes několik castingů, nakonec v něm ale zvítězila a tak ji můžeme vídat na obrazovce každý všední den v podvečer.

Za své herecké vzory si vybrala svou seriálovou matku Terezu Brodskou a herce Jana Hrušínského.


19.12.1988
Praha, Československo
Patricie Pagáčová csfd

Gump – jsme dvojkaPrinc MamánekPánský klubGump - pes, který naučil lidi žítPrvok, Šampón, Tečka a KarelKluci z horMonstrumSvědomí Denisy KlánovéSmetanový světZakletá třináctkaAgrometalIvetaOrdinace v růžové zahraděDevadesátkyGumyO mě se nebojSestřičky Modrý kódModrý kódSpecialistéV.I.P. vraždyNejlepší trapasyTrapasyRanč U Zelené sedmy


Aktualizace osobnostního profilu Patricie Pagáčová: 6.11. 2023 12:16