Dennis Holahan 81 let


Dennis Holahan je americký právník a bývalý herec. Je partnerem v sanfranciské pobočce Lewis Brisbois Bisgaard & Smith, největší kalifornské advokátní kanceláře, která se specializuje na zábavu, média a duševní vlastnictví. Před nástupem do Lewis Brisbois v roce 2014 vedl Dennis více než 20 let jednu z nejlepších kanceláří pro soudní spory v oblasti zábavního průmyslu a podnikání v Los Angeles.

V roce 1973 absolvoval Hastings College of Law. Na Hastingsu získal cenu Hale Moot Court Prize za nejlepší spis, byl redaktorem Hastings Law News v letech 1972–1973 a zakladatelem Hastings Child Care Center. Po ukončení studia na Hastings pracoval dva roky v soudní firmě ve finanční čtvrti v San Francisku.

V letech 1976 až 1992 si dal pauzu od advokátní praxe, aby se mohl věnovat úspěšné kariéře filmového a televizního herce.

V roce 1992 se vrátil k právnické kariéře, kterou pozastavil v roce 1976. Založil advokátní kancelář Dennise Holahana se sídlem v Los Angeles, která se specializovala na právo v oblasti zábavního průmyslu a vyhrála několik významných případů.


7.11.1942
Stamford, Connecticut, USA
Dennis Holahan csfd

3 nindžové - Příprava k útokuOsudný svah v AspenuKuffsBohatá dívkaJídelníček pro vrahaKolizeWildfireHyper Sapien: People from Another StarThe Fifth MissileVálka v Las VegasZjizvená tvářHalloween IIHaywireTop of the HeapŽenatý se závazkyHigh Mountain RangersPrivate Eye1st & TenBlue ThunderWho's the Boss?M*A*S*HPoldové z Hill StreetThe Fall GuyBeyond WestworldThe Dukes of HazzardThe Rockford FilesDallasThe White ShadowCHiPsLou GrantThe Hardy Boys/Nancy Drew MysteriesThe Incredible HulkThe Love BoatAliceGeneral Hospital


Aktualizace osobnostního profilu Dennis Holahan: 6.11. 2023 20:55