Ladislava Něrgešová 48 let


Tato rozhlasová a televizní moderátorka, činoherní a filmová herečka se narodila 2. února 1976 v Brně. Po tamnějším gymnáziu absolvovala soukromou vyšší odbornou školu herectví v Praze pod vedením Veroniky Žilkové nebo Oldřicha Víznera a již během studijí moderovala v pražském rádiu Kiss 98 a věnovala se dabingu.

V televizi jsme ji poprvé mohli vidět v dramatu Minulost (1998), kde hrála vedlejší roli. Mnohem více popularity se jí dostalo po úspěchu první řady pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, kterou moderovala společně s Ondřejem Brzobohatým, s kterým si absolutně sedla. Po tomto úspěchu se nechala o rok později přemluvit i k moderování nepříliš úspěšného druhého pokračování této soutěže (s Petrem Holíkem). Po jejím skončení si jejího precizního vystupování všimli i režiséři seriálů na TV Prima. Již od roku 2004 hraje jednu z vedlejších rolí v seriálu Rodinná pouta a objevila se i v jejich volném pokračování Velmi křehké vztahy (2007). V roce 2005 si také zahrála zarytou ekologistku v nepříliš úspěšném sriálu Bazén. Její nejvýznamnější filmovou rolí je bezesporu role Ingrid ve filmu Filipa Renče Román pro ženy na motivy stejnojmenného románu Michaela Viewegha.

Z prací z poslední doby zmiňme např. moderování reality show Bar a Farmář hledá ženu.


2.2.1976
Praha, Československo
Ladislava Něrgešová csfd

Román pro ženyMinulostKrejzoviOhnivý kuřePřístavVinařiPřípady 1. odděleníSvatby v BenátkáchAféryVelmi křehké vztahyBazénRedakceRodinná poutaEwa Farna ft. František Segrado - Víno je gruntDeskový statekPohřbívání nemluvňatShowtimeBlízká setkáníMuži proti ženámPřekvápko!Máme rádi Česko7 pádů Honzy DědkaFarmář hledá ženuTOP STARTalkshow Jana SaudkaPustit žilouTOP STAR magazínJak se staví senO korunu krále KarlaBarPípšoubazarJak přežít nepohoduČesko hledá SuperStarLetadloZlatá mříž


Aktualizace osobnostního profilu Ladislava Něrgešová: 13.11. 2023 13:46