Deep Roy 0 let


Vlastním jménem Gordeep Roy se narodil v africké Keni indickým rodičům. Jeho křestní jméno v překladu znamená „Boží světlo“ a v žilách mu koluje šlechtická krev. Je vzdáleným potomkem indického maharádži Vinepala.

Poprvé se objevil v úloze italského zabijáka ve třetím pokračování úspěšné komediální série s Peterem Sellersem RŮŽOVÝ PANTER ZNOVU ZASAHUJE. Dále jsme jej mohli vidět například jako záporáka Mr.Sina v první sérii populárního nekonečného britského sci-fi seriálu DOCTOR WHO. Mihnul se též v šesté epizodě HVĚZDNÝCH VÁLEK: NÁVRAT JEDIHO jako Droopy McCool, kultovním seriálu AKTA X, v Petersenově rodinném fantasy NEKONEČNÝ PŘÍBĚH (v roli jezdce na závodním hlemýždi), pohádce RETURN TO OZ (Tin Man), parodii MAFFIOSSÓ (malý zabiják) nebo nejnovějším filmovém zpracování STAR TREKU.

Nejčastěji však spolupracuje s režisérem Timem Burtonem (PLANETA OPIC, VELKÁ RYBA, MRTVÁ NEVĚSTA TIMA BURTONA). Ten mu také poskytl zřejmě nejvíce prostoru ve svém snímku KARLÍK A TOVÁRNA NA ČOKOLÁDU, kde Deep Roy ztvárnil celkem 165 postaviček Oompa-lumpů. Za tento film obdržel rovný milion amerických dolarů.


16.3.2024
Nairobi, Keňa
Deep Roy csfd

Star Trek: Do neznámaManterventionParanormal MovieZambeziaStar TrekTransformers: Pomsta poraženýchKarlík a továrna na čokoláduMrtvá nevěsta Tima BurtonaSurviving EdenStrašidelný důmVelká rybaPlaneta opicGrinchPod bláznivým měsícemFreakedKvílení vlkodlaků VIZmrtvýchvstáníBouřeDisturbedDesperado: The Outlaw WarsNejnebezpečnější ženská na světěMimozemšťani z L.A.Going BananasBláznivá Air ForceNávrat do země OzNekonečný příběhStarshipTarzanStar Wars: Epizoda VI - Návrat JediůSmrtící sílaTemný krystalFlash GordonHnízdo zlaLicensed to Love and KillRůžový panter znovu zasahujeNahoru a dolůAkta XBlakes 7The New AvengersDoctor WhoLife After the NeverEnding StoryHledání zítřkaRemembering Return to OzLife After FlashElectric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films60 Millionen für Phantásien - Wie die 'unendliche Geschichte' ins Kino kamThe Lively ArtsDickwadBenji's Very Own Christmas StoryThe Jamie Kennedy Experiment


Aktualizace osobnostního profilu Deep Roy: 16.3. 2024 09:51