Antonio Tarver 55 let


Narodil se 21. listopadu 1968 v Orlandu na Floridě, jako Antonio Deon Tarver. Kromě několika rolí v dokumentárních filmech a postavy Masona Dixona ve filmu ROCKY BALBOA je známý hlavně jako profesionální boxer. Do profi ringu vstoupil, když mu bylo 28 let v únoru roku 1997, kdy měl zápas s Joaquinem Garciou ve Filadelfii, který vyhrál již v druhém kole. Velmi důležitý zápas ale Antonia čekal v dubnu 2003, utkal se totiž o pás mistra středně těžké váhy a to s Montellem Griffinem v Connecticutu. Tento zápas Tarver vyhrál a stal se tak mistrem.

Ještě v prosinci 2004 vyzval Tarvera Glencoffe Johnson na zápas o titul mistra ve středně těžké váze. Zápas se konal v kalifornské Temecule. Tarver tento zápas prohrál, přesto, že byl velikým favoritem na výhru. Titul ale vyhrál nazpět, když Johnsona porazil v odvetě, která se konala o šest měsíců později ve FedExForu, v Tennessee. V červnu 2006 se utkal s Bernardem Hopkinsem o titul mistra v těžké váze v Atlantic City, v New Jersey. Hopkins tento zápas vyhrál na body a Tarver byl navíc nucen zaplatit 250 000 dolarů Hopkinsově charitě. Po této porážce si Antonio rozhodl dát roční pauzu.

Do ringu se ale vrátil, když dokázal porazit Elvira Muriqiho v Connecticutu a získat tak pás mistra středně těžké váhy organizace IBO. Následoval zápas s Danny Santiagem, který Tarver vyhrál technickým KO ve čtvrtém kole a titul ze zápasu s Muriqim si udržel a zápas s Clintonem Woodsem, který také vyhrál a získal navíc titul organizace IBF. Sérii výher ale překazil zápas s Chade Dawsonem. Ten se uskutečnil 11. října 2008 v Las Vegas. Dawson tento zápas vyhrál, když porazil Tarvera na body a ten tak ztratil tituly mistra středně těžké váhy organizací IBO a IBF. Tarver nedokázal Dawsona porazit ani v odvetě, která se konala v květnu 2009, opět v Las Vegas.

Nyní se Antonio věnuje komentování zápasů na stanici Showtime.


21.11.1968
Orlando, Florida, USA
Antonio Tarver csfd

Dobrodružství skautůRocky BalboaHBO: Tarver vs. Jones 3 - No ExcusesFilm o filmu Rocky BalboaReality in the Ring: Filming Rocky's Final Fight5 Second MoviesCelebrity Family FeudThe ContenderDennis MillerNoční Show  Jaye LenoeFilm '72


Aktualizace osobnostního profilu Antonio Tarver: 19.11. 2023 22:16