'Weird Al' Yankovic 64 let


Americký zpěvák, hudebník, herec, textař, televizní producent, satirik a parodista Weird Al Yankovic se narodil 23. října 1959 v Lynwoodu v Kalifornii.

Objevil se ve třech dílech BLÁZNIVÉ STŘELY, v AGENT WC 40, dále ve filmu HALLOWEEN II a v několika seriálech. Má i svou postavičku ve slavném seriálu SIMPSONOVI.


23.10.1959
Lynwood, California, USA
'Weird Al' Yankovic csfd

Fotbal vs. mutantiWeird: The Al Yankovic StoryKevin Hart's Guide to Black HistoryTeen Titans Go! Vs. Teen TitansSandy WexlerPopstar: Vše pro slávuBatman vs. RobinAnnoying Orange: Movie FruitacularHalloween IIStraight Outta LynwoodNothing SacredDesperation BoulevardSafety PatrolAgent WC 40The Best of Ed's Night PartyAlapalooza: The VideosBláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapasLiving and Working in Space: The Countdown Has BegunBláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachuJak se dělá televizeBláznivá střelaTapeheadsThe Compleat AlScott Pilgrim jde na věcSimpsonoviVelmaWork in ProgressAunty Donna: Zábavný důmKde je Valda?Looney Tunes: Nové příběhyPete the CatReno 911!Tak nějakArchibaldovy velké plányHappy!Milo a Murphyho zákonScooby-Doo, hádej kdo je tu?The Adventures of Rocky and Bullwinkle


Aktualizace osobnostního profilu 'Weird Al' Yankovic: 18.3. 2024 10:55