Chandra Wilson 54 let


Tato usměvavá rodačka z Houstonu se narodila 29. srpna roku 1969. Už v pěti letech stála na prknech, které znamenají svět. Konkrétně hrála v Theatre Under Stars kde si zahrála ve více než deseti hudebních představeních. Poté začala navštěvovat Houstonskou střední školu výtvarného umění. Když dodělala střední, vydala se do New Yorku na Tisch School Arts University.

Největší pozornost na sebe strhla rolí Dr. Mirandy Baileyové v seriálu CHIRURGOVÉ. „Nacistka“ - jak ji přezdívají její svěřenci stážisti - jí vynesla nominaci na Emmy a vítězství prestižní ceny Image Awards. Rozumná, vtipná Miranda, která setře každého kdo se na ní jen podívá, je u diváků velmi oblíbená.

A jaká je Chandra v osobním životě? Je šťastně vdaná a za svůj život stačila zplodit tři potomky, dvě dcery (Serena a Joy) a také synka, který se jí narodil v roce 2005 (Michael). Je fanatickou divačkou seriálů All My Children a General Hospital. V jednom rozhovoru přiznala, že měří jen pět stop a lidé ji tím pádem nemohou na ulici rozpoznat. Chandra Wilson je také velmi dobrá zpěvačka, poslechnout si ji můžete v některých newyorských představeních.


29.8.1969
Houston, Texas, USA
Chandra Wilson csfd

Christmas HarmonyFrankie and AliceA Single WomanAccidental FriendshipCome Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeGrey's Anatomy: Every Moment CountsStrangers with CandyHlava státuOsamělá hvězdaPhiladelphiaSexual ConsiderationsChirurgovéStation 19


Aktualizace osobnostního profilu Chandra Wilson: 10.10. 2023 04:21