Zachary Knighton 45 let


Narodil se 25. října 1978 ve Virginii. V roce 1996 vystudoval Frank W. Cox High School ve Virginia Beach, Virginia. Poté navštěvoval Virginia Commonwealth University. Je o něm známo, že rád sleduje horory a surfuje.

V roce 2002 dostal hlavní roli ve francouzském erotickém dramatu A NEW LIFE. První hlavní roli v Hollywoodu dostal v hororu STOPAŘ, který je remake stejnojmenné klasiky. Další roli, kterou dostal, měl opět spojenou se svým hobby. Tentokrát si zahrál po boku Matthewa McCounaugheyho v komedii SURFER, DUDE.

Zatím největší úspěch zaznamenal v seriálu FLASHFORWARD, kde hrál doktora Bryce Varleye. V roce 2010 začal natáčet HAPPY ENDINGS ve kterém by se měl potkat například s Elishou Cuthbert.


25.10.1978
Alexandria, Virginia, USA
Zachary Knighton csfd

The Pale DoorLittle BitchesBig BearCome and Find MeHotThe Big SpoonAshbyThe Love InsideBelieve MeTeddy BearsSatellite of LoveTugSurfařská svobodaStopařSupreme CourtshipsPrinc a jáKonec dětstvíNový životSally Hemingsová: Americký skandálVraždy v Cherry FallsMagnum P.I.Havaj 5-0Santa Clarita DietLA to VegasStartUp


Aktualizace osobnostního profilu Zachary Knighton: 10.11. 2023 19:58