Martine McCutcheon 47 let


Martine Kimberley Sherri Ponting se narodila 14. května 1976 v Londýně. Martine je britská herečka, televizní moderátorka a zpěvačka. Známá je spíše pod svým současným jménem Martine McCutcheon. Natočila několik i u nás známých filmů a má za sebou vydání v Británii velmi úspěšných hudebních CD.

Zahrála si v několika seriálech, ale také po boku Patricka Swayzeho ve filmu SMRT V HORÁCH a také se objevila v jednom z dílů SLEČNY MARPLOVÉ : V HOTELU BERTRAM, Kde ztvárnila sečtělou a sympatickou služku, která pomohla při vyšetřování vražd. Tato sympatická herečka má rozhodně dobře našlápnuto.


14.5.1976
Hackney, Londýn, England, Velká Británie
Martine McCutcheon csfd

Kluci z BromleySmrt v horáchThe English HaremLáska nebeskáKiss Kiss (Bang Bang)Vraždy v MidsomeruEcho BeachSlečna MarplováMI5EastEndersJerry Springer on SundayThe Best of BritishOmnibusMartine McCutcheon: Perfect MomentEnya: Caribbean BlueRed Nose Day ActuallyThe Best Christmas Food EverGordon, Gino, Fred a pečené vánoceIt's Not Me, It's YouThe BRIT Awards 2008The Alan Titchmarsh ShowSoapstar SuperstarFaktický odborníkThe Paul O'Grady ShowLoose WomenThe British Soap AwardsTFI FridayThis MorningSurprise! Surprise!Des O'Connor Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Martine McCutcheon: 1.11. 2023 17:55