Greg Strause 49 let


Greg Strause se narodil 16. ledna roku 1975 v Waukegan (Illinois, USA), což bylo přesně o jeden rok a jeden den dříve, než jeho mladší bratr Colin, se kterým později rozjel filmovou kariéru.

První režijní zkušeností obou bratrů byl krátký hudební snímek DOWNLOAD IT: BEHIND THE SCENES VIDEO, větší úspěch však zaznamenal až druhý jejich film (taktéž krátký) 16MM MYSTERY, ve kterém poukazovali na sílu promítání filmů. Prvním jejich celovečerním filmem byl finančně úspěšný druhý díl ALIENS VS PREDATOR: REQUIEM z roku 2007.

O dva roky později podali svůj druhý nápad na film, který předložili svým přátelům Joshuaovi Cordesovi a Liamovi O'Donnellovi, kteří na předlohu napsali scénář. Bratři se chopili podruhé režie celovečerního snímku s názvem SKYLINE, který půjde u nás v červnu (2011) do kin.


16.1.1975
Waukegan, Illinois, USA
Greg Strause csfd

Pavouci z vesmíruVetřelci vs. Predátor 2Usher ft. Young Jeezy: Love in This ClubNickelback: The VideosGodsmack - I Stand AloneLinkin Park: Crawling16mm MysteryDownload It: Behind the Scenes VideoSkylinesPushing the Envelope: Visual Effects of 'The Day After Tomorrow'The Making of 'Volcano'


Aktualizace osobnostního profilu Greg Strause: 6.11. 2023 03:26