Lisa Sheridan (1974 - 2019)


Lisa se narodila 5. prosince 1974 v městečku Juliette ve státě Georgia, ale vyrůstala v Maconu. Studovala herectví díky programu konzervatoře na Carnegie Mellon University. Kde absolvovala s vyznamenáním a získala prestižní cenu Thomas Auclair Memorial Scholarschip jako nejslibnější studentka herectví.

Měla také stálou roli v seriálu FREAKYLINKS. Přitom se objevovala jako host i v dalších seriálech – DIAGNÓZA: VRAŽDA, LAS VEGAS, CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, BEZE STOPY nebo MŮJ PŘÍTEL MONK. V roce 2005 získala hlavní roli v seriálu INVAZE, ten byl však zrušen po jedné serii.

Zahrála si i v seriálech 4400 a CSI: MIAMI, aby v roce 2007 získala větší roli v seriálu CESTOVATEL, který však také potkal osud jedné série. Stále žije v Los Angeles se svým psem Bertíkem. Pořád hraje a uvidíme, jestli se jí podaří výrazněji prosadit.


5.12.1974
Macon, Georgia, USA
25.2.2019
New Orleans, Louisiana, USA
Lisa Sheridan csfd

Strange NatureA Christmas Eve MiracleHeaven's GraceA Magic ChristmasElsa & FredOsud mé dcerySmrtící hurikánHome InvasionDělat zázrakyCarolinaKrvavé tajemstvíFosteroviMurder in the FirstStill the KingHalt and Catch Fire - PC RebelovéProzíravostSkandálKriminálka New YorkPrivate PracticeMentalistaNámořní vyšetřovací službaBožská mrchaKriminálka MiamiŽralok4400CestovatelConspiracyZa svitu měsíceInvazeBeze stopy


Aktualizace osobnostního profilu Lisa Sheridan: 15.4. 2024 18:55