Jolene Blalock 49 let


Americká modelka a herečka Jolene Blalock se narodila v San Diegu ve státu California 5. března 1975. V 17ti letech odešla od rodičů, aby se mohla věnovat modelingu v Evropě a v Ásii. Byla dokonce dvakrát zvolena v časopise Maxim jako "Dívka Maximu" .Také fotila modní návrhy pro časopic Playboy. Díky modelingu se dostala až do Los Angeles, kde jí přátelé přemluvili k hrectví. Její první větší role byla ve filmu IASON A ARGONAUTI, kde si zahrála Médeu. Ale většina lidí jí jistě zná jako Sub-comandéra T'Poll z nejnovějšího STAR TREKU. Konkurz do STAR TREK-ENTERPRISE jí moc práce nedal, stačilo jí přečíst si scénář pouze 3 krát, aby jím prošla. Když to udělala byla velmi štastná a řekla s lítostí, že to bude její nejstupidnější role.

Její zájmy:tenis, surfováni, bruslení, jízda na skateboardu, jízda na kolečkových bruslí, thajský box, fotografování a snowbordování.


5.3.1975
San Diego, California, USA
Jolene Blalock csfd

A Man for Every MonthKilling FriscoSex TapeOne Kine DayHříšníci a svatíHvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítelShadow PuppetsI Dream of MurderTajemná vraždaLovci diamantůIásón a argonautiTajemství PravdyDr. HouseKriminálka MiamiStar Trek: EnterpriseHvězdná bránaJAGD.C.Kriminálka Las VegasDobro proti zluLoď láskyVeroničiny svůdnostiStar Trek: Enterprise - In a Time of WarStar Trek: Enterprise - In Conversation - The First CrewMTV Icon: MetallicaFountains Of Wayne - DeniseQueen for a DayThe Late Late Show with Craig Kilborn


Aktualizace osobnostního profilu Jolene Blalock: 1.11. 2023 07:41