Haylie Duff 39 let


Haylie Katherine Duff se narodila 19. února 1985 v Houstonu, Texas. Už jako malá holčička začala Haylie chodit do baletní školy, kde patřila mezi nejlepší. Již od útlého věku si přála být slavná, něco dokázat. V tom jí naplno podporovala její matka a zároveň producentka Susan Duff. Právě díky ní, také v roce 1996 odstartovala svou dráhu herečky v seriálu SEDMÉ NEBE a o rok později ve snímku OPRAVDOVÉ ŽENY. Díky tomuto filmu ji režiséři začali obsazovat do dalších filmů a Haylie neměla o nabídky nouzi.

V tomtéž roce si zahrála společně se svou setrou hlavní roly ve filmu HOLKY V BALÍKU, který slavil v Americe velký úspěch (ne však u kritiků) a Haylie se díky němu stala ještě více žádanou. Nyní jí můžeme slyšet v animovaném snímku Foodfight a do budoucna plánuje natočit horror s Crispinem Gloverem –THE SCREAM MA.


19.2.1985
Houston, Texas, USA
Haylie Duff csfd

Project BabySweet on YouThe Wedding Pact 2: The Baby PactBlending ChristmasHackerDeadly DelusionThe Bachelor Next DoorThe SandmanThe Adventures of Panda WarriorV síti intrikDesecratedHis Secret FamilyOdznak ctiA Belle for ChristmasManželský slibMuffin Top: A Love StoryPohledný mizeraSvatební dohodaSweet SurrenderThe Costume ShopChristmas BelleHats Off to Christmas!Slightly Single in L.A.Taken by GraceFoodfight!Home InvasionMegazkrat: Smrtící výpadekThe Lost EpisodeVše o štědrém večeruZlatá zimaCousin SarahVideo GirlZásnuby o prázdnináchTugFear IslandNa křídlech láskyTajemná chůvaTam, kde je láskaKrvavé vykoupeníProtivný svůdný holkyMy Sexiest YearNightmareHolky v balíkuVrať se ke dřezu!Cesta za JežíškemNapoleon DynamitLíbí se mi, co dělášDreams in the AtticNávrat Addamsovy rodinyMěsto nadějeOpravdové ženySkutečný RobMassholesNapoleon DynamiteSedmé nebe


Aktualizace osobnostního profilu Haylie Duff: 1.11. 2023 08:16