Kelly Hu 56 let


Tato 165 cm vysoká exotická kráska (celým jménem Kelly Ann Hu) se narodila před devětatřiceti lety v havajském Honolulu. Má předky z Anglie, Číny, Havaje a Filipín. Díky svému neobyčejnému půvabu si už od útlého mládí přivydělávala jako modelka. V roce 1985 se ve svých sedmnácti letech stala první američankou asijského původu, která získala titul Miss Teen USA. O sedm let později získala též titul Miss Havaje.

První filmovou roli získala v roce 1989 v osmém díle béčkové, ale divácky populární hororové série PÁTEK TŘINÁCTÉHO. Na větší příležitost si ovšem musela počkat až do r.2002, kdy ji režisér Chuck Russell obsadil do jedné z hlavních úloh ve svém akčním fantasy počinu KRÁL ŠKORPION. Přestože film byl přijat poněkud rozporuplně, vydělal dostatečné množství peněz a Kelly si konečně zajistila pozornost fanoušků i producentů.

Následující rok se objevila po boku asijské akční hvězdy Jeta Li ve snímku OD KOLÉBKY DO HROBU a především pak v pokračování nesmírně úspěšné sci-fi Bryana Singera podle legendárního komiksu X-MEN 2. Ačkoli i tentokrát získala spíše vedlejší úlohu a za celý film téměř nepromluvila, její postava smrtící mutantky Deathstrike se přesto zapsala do diváckého povědomí.

Zdá se, že Kelly Hu konečně úspěšně zakotvila v hollywoodských vodách a uvidíme jestli se jí podaří přesvědčit filmové tvůrce nejen o své kráse,ale také o nějakém hereckém nadání. Zatím na svoji velkou šanci na plátně stále ještě čeká.


13.2.1968
Honolulu, Hawaii, USA
Kelly Hu csfd

Mortal Kombat Legends: Cage MatchCatwoman: HuntedFallen Angels Murder Club: Friends to Die ForFallen Angels Murder Club: Heroes and FelonsBatman: Duše drakaNikdy není pozděPainted Beauty‘Ohana: Rodina je pokladPhineas a Ferb ve filmu: Candy proti VesmíruNávrat do ČínyChristmas WonderlandF.R.E.D.I.Kepler's DreamMaximalnyj udarBeyond the GameDeath ValleyCesta zítřkaHigh School ExorcismHaumana, TheThey Die by DawnBílá žábaA Mann's WorldAlmost PerfectGreen Lantern: Emerald KnightsPhineas a Ferb v paralelním vesmíruWhat Women WantBatman vs. Red HoodScooby-Doo a samurajův mečTurnaj zabijákůDim Sum FuneralFarm HouseMrtvý vesmírStilettoArea 57Succubus: Hell BentTo, co dýchámŠanghajský polibekAmericaneseDevil's DenUndoingDark ShadowsStav nouzeZpátky do školyFlynn Carsen: Honba za Kopím osuduOd kolébky do hrobuX-Men 2Král ŠkorpiónFakin' Da FunkHvězdná výpravaNení cesty zpětZvláštní dnyBláznivé dědictvíAmerican EyesHarley Davidson a Marlboro ManThe DoorsPátek třináctého 8Black Mafia FamilyEast New York


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Hu: 21.12. 2023 06:50