Kristin Lehman 51 let


Kristin Lehman je kanadská herečka, tanečnice, producentka, režisérka a zpěvačka. Narodila se ve znamení Býka v kanadském městě New Westminster, které leží v kanadské provincii Britská Kolumbie. Jen několik měsíců poté, co podnikla své první kroky, se rodina Lehmanových přestěhovala do hlavního města Britské Kolumbie s názvem Vancouver.

Nejprve to zkoušela v různých kanadských televizních pořadech, ale úspěch dorazil až poté, co se přestěhovala do Los Angeles, kde debutovala v rodinném filmu Aljaška, kde si zahrála postavu Florence společně s Thorou Birch a Charltonem Hestonem. Poté byla obsazena do role Molly Noguchi v několika epizodách kanadsko-amerického sci-fi seriálu Andromeda a díky jejímu výkonu byla nominována na cenu Gemini.

Od roku 2013 až do roku 2016 hrála titulní postavu drzé a provokativní vyšetřovatelky Angie Flynn v kriminálním seriálu Motiv, za který získala cenu Leo za rok 2017 za „nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli dramatického seriálu". Z dalších významných rolí připomeňme postavu Miriam Bancroft v cyberpunkovém seriálu Půjčovna masa a také jako poradkyni budoucího senátora Gwen Eatonovou v prvních dvou sériích amerického kriminálního seriálu Zločin.

Kristin je vysoká 168 centimetrů. Nehlásí se k žádnému náboženství. Od roku 2007 je vdaná za kanadského herce Adama Reida, se kterým má syna Camdena. Všichni spolu žijí v kanadském městě Vancouver. Do svých 33 let byla vegetariánkou a má svůj účet na Twitteru.


3.5.1972
Toronto, Ontario, Kanada
Kristin Lehman csfd

Lie ExposedLoftArthur NewmanBackyards & BulletsCalvin a FrannieDamagesStrážceLie with MeNorco: Pod palbouPřipálený toastRiddick: Kronika temnaKrvavý rozsudekÚnosciStrange WorldSamotáři v New YorkuDinner at Fred'sDotekyHemoglobin87. revír: SníhAljaškaChirurgovéPůlnoční mšeThe Twilight ZoneHospital ShowDobrý doktorPůjčovna masaThe ArrangementDarebákGhost WarsNemocnice HopeMotiv


Aktualizace osobnostního profilu Kristin Lehman: 19.11. 2023 15:10