Lukáš Pavlásek 45 let


Lukáš Pavlásek se narodil 24.7.1978 v Humpolci. Absolvoval Střední knihovnickou školu a poté vystřídal několik různých zaměstnání. Svůj první debut před kamerou si odbyl v roce 2005, kde vystupoval coby stand-up komik v pořadu Na stojáka. Pořady, ve kterých vystupuje, zaštiťuje agentura KOMICI s.r.o. Největší povšimnutí jeho osoby ale zapřičinila televizní reklama od T- Mobile, kde v roli "tydýta" vystupuje po boku Vojty Kotka. Mimo jiné vystupoval např. v pořadech KOKO TV (2009), Neshow (2013) nebo Stardance VII (2015).

Kromě filmu a televize se ale věnuje i psaním básniček pro děti nebo skládá vlastní písničky. Vystupuje však i na divadelních prknech, např. v divadle na Broadwayi v inscenaci Slečna Abigail.


24.7.1978
Humpolec, Československo
Lukáš Pavlásek csfd

MstitelMyši patří do nebeZakleté pírkoŠpindl 2Na Stojáka v kině - bonusové stand upyŠpindlKomici s.r.o. The TourSezn@mkaKorunní princPadesátkaParádně pokecalObčanský průkazRepublika BlaníkNa voděHelenaVyprávějTajemství a smysl životaCesta kolem světaCesta kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem PavláskemNa Stojáka v kiněVypsaná fiXa: Kouřící miminkoAlkehol - Spalovač chlastuXindl X - ZZZ (pro Světlušku) ft. JananasGipsy.cz: HaterLenka Nová: Z deště pod okapTěžkej Pokondr: Sketmen (Kretén)Michal Hrůza – PadesátkaSázava KLAN: Nad SázavouDavid Koller - Ani Ty Ani JáTěžkej Pokondr: Kníra mámAlkehol - Zlatej grálFru Fru: Freak showKomici s.r.o. v LucerněTaxikářĎábel čeká na smrtCastingČechové na MěsíciJabloňový sadPrvní dobráHvězdné výzvyNa lovuNa PavláskaSpeciál s Lukášem PavláskemU Kulatého stoluBlízká setkáníChart ShowHvězdy tančí pro ParapleKilákMrazivá tajemství


Aktualizace osobnostního profilu Lukáš Pavlásek: 8.11. 2023 00:48