Kathleen Freeman (1923 - 2001)


Kathleen Freeman je americká televizní, filmová a divadelní herečka. Narodila se v Chicagu, Illinois. Její kariéra začala už od útlého věku, kdy vystupovala se svými rodiči na různých estrádách jako tanečnice. Po studiích na univerzitě v Los Angeles se naplno věnovala hraní v divadlech a nakonec i v televizích.

Kathleen zemřela 23. srpna 2001 v New Yorku na rakovinu plic ve věku 82 let. Její popel je umístěn na Hoolywoodském hřbitově. Díky svému dlouhému životu si zahrála nespočet filmových a televizních rolí. Hraní milovala, což dokazuje to, že ještě pět dní před smrtí hrála na Broadwayi jedno ze svých vystoupení.


17.2.1923
Chicago, Illinois, USA
23.8.2001
New York City, New York, USA
Kathleen Freeman csfd

ShrekŠpinavej JoeHromy a bleskyZamilovaný profesor 2: KlumpoviSeven GirlfriendsBlues Brothers 2000HerkulesRukojmí nebo komplic?Kecy o ženskejchBláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapasBezstarostný KellyHokus pokusFernGully: Poslední deštný pralesDutch aneb Bláznivá cestaJoey Takes a CabGremlins 2Willies, TheChristine Cromwell: Things That Go Bump in the NightHollywood ChaosJe nadějeMalý Nemo: Dobrodružství v DřímkověSuper DuckTalesBring Me the Head of Dobie GillisLesk smrtiThe Wrong GuysIn the MoodVnitřní vesmírZátahŠkolák vlkodlak 2Bikiny ShopInside OutTa nejlepší létaThe Princess and the DwarfHeartbeepsBratři BluesoviPrinc ze severuThe Daughters of Joshua Cabe ReturnThe Strongest Man in the WorldSo Evil, My SisterPodrazVaše tři minuty uběhlyCall Her MomPostrach na kolečkových bruslíchStand Up and Be CountedWhere Does It Hurt?Podporujte svého pistolníka!Balada o Cable HogueoviBut I Don't Want to Get Married!Myra BreckinridgeováWhich Way to the Front?Dobří a špatní hošiHook, Line & SinkerSmrt pistolníkaPodporujte svého šerifa!The Helicopter SpiesBez okolkůReady and WillingGood Old DaysThree on a CouchHonáci


Aktualizace osobnostního profilu Kathleen Freeman: 11.4. 2024 13:55