Greg Grunberg 57 let


Celým jménem Gregory Phillip Grunberg se narodil 11. června 1966 v Kalifornském Los Angeles, USA. Má manželku Elizabeth Grunberg, se kterou má tři děti. Jeho první úspěch, kde jsme si ho mohli tak trochu všimnout, je role Seana Blumberga ze seriálu Felicity. Jeho sláva však stoupla až s postavou Erica Weisse z Alias – oba tyto seriály (Alias, Felicity) byly produkovány Gregovým dlouhodobým přítelem J. J. Abramsem (MI:3, LOST), se kterým se znají již od mateřské školy.

Grunbergův syn Jake, který trpí epilepsií, inspiroval Grega brát další a další role, brát půjčky, a dělat vše možné, aby mohl synovi pomoci. Každý rok organizoval charitativní projekty, na zvýšení dotací pro Pediatricko - Epileptické centrum v Los Angeles. Hodně zde také pomáhají známí lidé, jako Donald Trump, Pink, Jennifer Garner, kteří koncertovali, předváděli, a všelijak pomáhali pro zisk finančních prostředků. Zapojila se i řada z „hrdinů“, kteří on-line prodávají své malované kresby. Zapojili se třeba Santiago Cabrera, Noah Gray-Cabey, Ali Alter, Masi Oka, Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia a další.

Greg je vedený jako jediný muž v Hollywoodu s čtyřmi G ve jméně. Vymyslel a vynalezl úspěšný dodávkový systém mraženého jogurtu. Jeho nejznámější role jsou Matt Parkman v seriálu Heroes, či Eric Weiss ze série Alias. Ve svém oboru je považován za seriálového veterána.


11.7.1966
Los Angeles, California, USA
Greg Grunberg csfd

FabelmanoviSatanic HispanicsBurning DogMax Reload and the Nether BlastersStar Wars: Vzestup Skywalkera1st BornPaternoSebevražedný oddíl: Rozpoutané pekloTomboyZrodila se hvězdaThe SaintStar Trek: Do neznámaStar Wars: Síla se probouzíTales of HalloweenUnderdog KidsWin, Lose or LoveA Tiger's TailDivide & ConquerLet's Kill Ward's WifeWarriorsChez UpshawHrozící konec světaIt's Dark HereMonstrpavoukBig MikeSuper 8MagicPouto mlčeníSkupinový sexVražedná rychlostStar TrekMission: Impossible IIIThe DarkroomCatch, TheConnie a CarlaLupiči paní domácíNejhledanější v MalibuAustin Powers - GoldmemberThe Medicine ShowMuž bez stínuMúzaAt Sachem FarmPan VraždaPivní bratřiSuperlékWith Friends Like These...Dinner and DrivingPerfektní záskokVeronica's VideoSmuteční hostZpětná reakceSmrtící iluzeWitchcraft V: Dance with the DevilFrankensteinova školní létaStolen: One HusbandZelenáčSimpsonoviV plamenech


Aktualizace osobnostního profilu Greg Grunberg: 5.11. 2023 03:51