Andy Samberg 45 let


David Andrew Samberg se narodil v Berkeley v Kalifornii 18. srpna 1978 Margi Marrow, učitelce na základní škole a fotografovi Joe Sandbergovi. Vyrůstal v židovské domácnosti. Jeho děd Alfred J. Marrow sloužil jako výkonný předsedající v Americkém židovském kongresu. Když mu bylo 8 let, začal snít o účinkování v Saturday Night Live. Samberg absolvoval v roce 1996 Berkeley High School a šel na University of California, Santa Cruz. Poté přestoupil na New York University studovat film na NYU´s Tisch School of Arts kde promoval s BFA v roce 2000.

Samberg natočil svůj celovečerní debut s názvem PIRÁT SILNIC (HOT ROD). Tento film byl produkován producentem SNL Lorne Michaelsnem, režírován Akiva Schafferem a ve vedlejší roli se objevil i Jorma Taccone. Andy také zapůjčil svůj hlas v animovaném filmu VESMÍRNÍ OPIČÁCI (SPACE CHIMPS). Naposledy si zahrál po boku Paula Rudd a Jasona Segela ve filmu KÁMOŠ K POHLEDÁNÍ (I LOVE YOU, MAN).


18.8.1978
Berkeley, California, USA
Andy Samberg csfd

LeeSelf RelianceSpider-Man: Napříč paralelními světyHotel Transylvánie: TransformánieRychlá rotaAmerika: FilmPalm SpringsHotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolenáMedvěd BrigsbyTour de dopingPopstar: Vše pro slávuTake the 10Čapí dobrodružstvíHotel Transylvánie 2Sedm dní v pekleMaya Rudolph Show, TheSousediMachři 2The To Do ListZataženo, občas trakaře 2Celeste a Jesse navždyHotel TransylvánieMůj otec je šílenecCo ty jsi za číslo?Kamarád taky rádFreaknik: The MusicalKámoš k pohledáníZataženo, občas trakařeVesmírní opičáciPirát silnicDigman!Banda: Ďábelské historkyTenkrát poprvéBrooklyn 99Tak snad abyste šli s Tomem Robinsonem


Aktualizace osobnostního profilu Andy Samberg: 30.10. 2023 22:16