Will McCormack 49 let


Will McCormack je americký filmový, televizní a divadelní herec. Narodil se jako Joseph McCormack Jr., rodičům Williamovi Josephovi a Norah Magdalene Ross McCormackovým. Má dvě starší sestry, Mary McCormack, která je také herečka a Bridget Mary McCormack, která je soudkyní Michiganského Nejvyššího soudu a bývalou profesorkou práv na University of Michigan. Will absolovoval Trinity College v Hartfordu ve státě Connecticut.

Jako filmový herec a producent je znám z romantické komedie JESSE & CELESTE FOREVER /2012/ ve vedleší roli Skillze, z krimi thrilleru BOILER ROOM /2000/ v hlavních rolích s Vinem Dieselem a Giovannim Ribisim nebo z rodinné fantasy komedie ELF /2003/, kde ztvárnil vedlejší roli svědka. V akčním westernu AMERICAN OUTLAWS /2001/ s Colinem Farrellem v hlavní roli si zahrál vedlejší postavu Boba Youngera.

V roce 2013 byl nominován spolu s Rashidou Jones na cenu Black Reel Award pro nejlepší původní nebo převzatý scénář za film Celeste & Jesse Forever a ve stejné kategorii a za stejný snímek byl tentýž rok nominován na cenu Independent Spirit Award. Na divadelních prknech Broadwaye se McCormack objevil jako člen souboru představujícího revival drama SUMMER AND SMOKE /1948/ od Tennesseeho Williamse, produkovaného The Roundabout Theatre Company. Účinkoval také ve dvou Off-Broadway divadelních produkcích.

Will McCormack má tři děti, Annie a Maxe /2001/ a Matthewa /2009/. Je švagrem Michaela Morrise.


1.11.1974
Will McCormack csfd

V pasti časuAlex of VeniceAmong RavensŽivot narubyHere Comes the NightCeleste a Jesse navždyPříběhy z USAMraky nad L.A.Láska na inzerátPrimeSyrianaThe CommutersVánoční skřítekA Midsummer Night's RaveOpuštěnáPretzelPsanci AmerikyRizikoColin FitzOd A do ZKanclMob CityOchrana svědkůVýjimečníMédiumBratři a sestryDirtKriminálka Las VegasKriminálka New YorkPolicejní odznakRodina Sopránů


Aktualizace osobnostního profilu Will McCormack: 1.11. 2023 00:29