Jennifer Morrison 45 let


Jennifer Marie Morrison je americká herečka. Je známá jako představitelka Allison Cameron v seriálu Dr. House.

Jen začala svou kariéru jako dětská hvězda, když začala účinkovat v reklamě pro JC Penney, Montgomery Ward a dále pro Rice Krispies and Mondos. Když jí bylo deset let, objevila se na obálce Sports Illustrated for Kids s basketbalistou Michaelem Jordanem. V patnácti letech hrála ve svém debutovém filmu KŘIŽOVATKA jako dcera Richarda Gera a Sharon Stone. Později se objevila jako Samantha ve filmu OZVĚNY MRTVÝCH s Kevinem Baconem. Její první hlavní role přišla roku 2000 ve filmu TEMNÁ LEGENGA 2, od té doby hrála ve filmech SKŘÍPĚNÍ s Adamem Brodym, PŘEŽÍT VÁNOCE s Benem Affleckem a Jamesem Gandolfinim a v MR. & MRS. SMITH s Bradem Pittem a Angelinou Jolie.

Před přijetím jedné z hlavních rolí, imunologa Dr. Allison Cameronové v seriálu DR. HOUSE roku 2004, pracovala na několika seriálech včetně TOUCHED BY AN ANGEL a DAWSONŮV SVĚT. V roce 2005 začala s produkováním nezávislého filmu FLOURISH. Jennifer se objevila ve videoklipech Nicka Lachey ("Shut up"), The Donnas ("Too Bad About Your Girl") a Jack's Mannequin "Dark Blue".

Jennifer Morrison je nejstarší ze tří dětí narozených Davidovi a Judy Morrisonovým. Prvně jmenovaný byl oceněn cenou "Teacher of the Year by the Illinois State Board of Education". Její sestra Julia Kay Morrisonová a bratr Daniel jsou studenty University of Illinois.


12.4.1979
Chicago, Illinois, USA
Jennifer Morrison csfd

Batman vs. HushZprávaŠokující odhaleníAll Creatures Here BelowBack RoadsMladí zabijáciSuperflyAmityville: ProbuzeníDokonalý ženichSun DogsAlbion: The Enchanted StallionTemnota přicházíEvent 15Some Girl(s)Star Trek: Do temnotyKnife FightStars in ShortsDlouhá cesta domůPět ženWarriorStar TrekTable for ThreeDiana: Poslední cestaTen NejvětšíFlourishMall CopMr. & Mrs. SmithPřežít VánoceThe Sure Hand of GodEdge, TheSkřípění100 žhavých tygřicDesignMachr - zpověď univerzitního bookmakeraZeros, TheTemná legenda 2Ozvěny mrtvýchKřižovatkaZázrak v New YorkuWill TrentTohle jsme myBylo, nebylo


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Morrison: 18.11. 2023 14:53