Jason Marsden 49 let


Narodil se v provincii Rhode Island v USA. Je nejmladší ze 4 dětí - má dva starší nevlastní bratry Ricka a Marka a starší nevlastní sestru Anu. Jeho otec, Myles Marsden založil státní balet, takže byl Jason už jako malý mezi herci a dalšími umělci. Rodičů známí ho doporučily svým agentům a tak dostal svou první šanci a to v reklamě na mlíko.

Jason pokračoval s menšími rolemi až do roku 1992 kdy přišla nabídka na hraní Dasha X v seriále EERIA INDIANA, ve kterém jak sám řekl se mu hrálo nejlíp, protože si z něj odnesl skvělé vzpomínky. A i když bylo odvysíláno jen jedenáct epizod a Jason byl jen v šesti stejně byl víc a víc populární.

I když začal jako herec, jeho herecké schopnosti v dabování byly skvělé, takže další čtyři roky jen daboval třeba v A GOOFY MOVIE (1995). Pracoval i se slavným režisérem s Ridleyem Scottem nebo se slavnými herci Ryanem Phillippem, Jeffem Bridgesem atd. Další, jeho hlavní role byla jako Rich Halke v legendárním seriále KROK ZA KROKEM (Step by Step) který byl vysílán mimochodem i u nás pak třeba v seriálu FULL HOUSE jako bohatý přítel D.Jeho - Nelson Burkhard.

Od Kroku za kroke začel natáčet pro Disney a namluvil i počítačovou hru FALLOUT 2. U Disnea mluvil třeba ve LVÍ KRÁL 2 (Kovu) nebo v pohádce TARZAN. Nejenom že daboval a hrál ale byl i režisér jeho první práce režiséra byla v NICKELODEON.V přítomnosti hlavně dabuje trřeba v animovaném seriálu W.I.T.C.H jako Matt Olsen. Je ženatý s Chritine Marsden a jeho nejlepším přítelem je herec Will Friedle (hrál třeba v Batmanovi).


3.1.1975
Providence, Rhode Island, USA
Jason Marsden csfd

Batman: Zkáza GothamuThe ShiftLiga spravedlivých vs Mladí TitániLocker 13Želvy NinjaSmutný jako jazzBatman - Gothamský rytířDragonlance: Draci podzimního soumrakuGarfield šokujeNice GuysFinty Dicka a JaneJak Felix zachránil vánoceNávrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letechStvoření monstraTarzanTrojská válkaBílá smršťFamily Reunion: A Relative NightmareHokus pokusPan Sobota večerJako andělRobot Jox - Zápas robotůYoung JusticeKačeří příběhyTransformers - Roboti záchranářiHulk and the Agents of S.M.A.S.H.Beware the BatmanClarenceLegenda KorryDokonalý Spiderman


Aktualizace osobnostního profilu Jason Marsden: 17.11. 2023 05:48