Miley Cyrus 31 let


Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny Hope Cyrus. Když byla malá táta ji říkal Smiley (Smíšek) a později se ze Smiley stalo Miley a to už od té doby zůstalo. Miley je dcerou zpěváka Billyho Roye Cyruse a Leticie Tish. Narodila se 23. 11. 1992 ve znamení střelce.

O rok pozděj si zahrála malou roli v HIGH SCHOOL MUSICAL 2. Film moc dobře nedopadl, na tom ovšem Miley neměla sebemenší podíl. V roce 2008 propůjčila hlas kreslené postavičce ve filmu BOLTON - PES PRO KAŽDÝ PŘÍPAD. Její další úspěch je film HANNAH MONTANA: THE MOVIE, který je natočený podle už zmíneného seriálu.

ZÁJIMAVOSTI: Miley řekla, že v seriálu Hannah Montana hraje samu sebe. Kromě toho má ráda Hilary Duff a miluje čínskou kuchyni.


23.11.1992
Franklin, Tennessee, USA
Miley Cyrus csfd

Panenky na útěkuMiley Cyrus: Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)Dolly Parton's Mountain Magic ChristmasStrážci Galaxie Vol. 2A Very Murray ChristmasByla to divoká nocKočkaLOLPoslední píseňSex ve městě 2Hannah MontanaWizards on Deck with Hannah MontanaBolt - pes pro každý případMuzikál ze střední 2Velká rybaLidské zdrojeČerné zrcadloCrisis in Six ScenesStone QuackersDva a půl chlapaHannah MontanaSladký život na paluběVladařova nová škola


Aktualizace osobnostního profilu Miley Cyrus: 7.3. 2024 03:24