Evanna Lynch 32 let


Sto padesát osm centimetrů vysoká Evanna Meghan Naomi Lynch pochází z městečka Termonfeckin v Irsku. Žije zde se svým otcem Donalem, matkou Marguerite, dvěma staršími sestrami Máiréad a Emily a s mladším bratrem Patrickem. Studuje dívčí katolickou školu Our Lady's College v irském městě Drogheda. Navštěvovala také CTYI (Centre for Talented Youth of Ireland), kde dokončila kurs "Speculative Fiction". Na CTYI se vrátila v roce 2008. Jako další kurs si zvolila "Drama".

Pro roli Lenky Láskorádové ve filmu HARRY POTTER A FÉNIXŮV ŘÁD (2007) byla vybrána z patnácti tisíc dívek. Producent David Heyman o ní řekl: "Měli jsme vytipované ještě další tři dívky, které by byly dobré pro roli Lenky. Ony by však Lenku jenom hrály, nebyly by jí." Lenku Láskorádovou si také zopakovala ve filmu HARRY POTTER A PRINC DVOJÍ KRVE (2009). S její účastí se počítá i v dalším pokračování série o Harrym Potterovi.

I když jsme ji zatím mohli vidět pouze v jediné roli, všechny bezesporu zaujala. Nezbývá jen doufat, že pro ni její herecká kariéra Harrym Potterem neskončí.


16.8.1991
Termonfeckin, Irsko
Evanna Lynch csfd

Being Betty FloodMadness in the MethodAddiction: A 60's Love StoryDanny and the Human ZooJmenuji se EmilyG.B.F.Harry Potter a Relikvie smrti - část 2Harry Potter a Relikvie smrti - část 1Harry Potter a Princ dvojí krveHarry Potter a Fénixův řádVzestup Želv NinjaSindibádFantastic FriendsHarry Potter 20 let filmové magie: Návrat do BradavicHarry Potter: A History of MagicVegan 2017Creating the World of Harry Potter, Part 6: Magical EffectsCreating the World of Harry Potter, Part 3: CreaturesCreating the World of Harry Potter, Part 2: CharactersHidden Secrets of Harry Potter, TheVery Potter Senior Year, ABus GirlOther HalfYou Eat Other Animals?Hollywood InsiderHarry Potter: The Making of Diagon AlleyXposéDancing with the StarsTroldspejletThe Late Late Show


Aktualizace osobnostního profilu Evanna Lynch: 3.11. 2023 21:24