Juno Temple 34 let


Juno Violet Temple se narodila 21. července 1989 ve Velké Británii do rodiny producentky a režiséra, nebylo proto překvapením, že se poprvé před kamerou objevila už v osmi letech. Jednalo se o film o francouzském režisérovi a scénaristovi Jeanu Vigovi, VIGO: PASSION FOR LIFE, který otec režíroval a matka produkovala.

Po delší pauze, zapříčiněné hlavně tím, že se její hlavní zaměstnavatel - pan Temple - začal věnovat dokumentaristické tvorbě, dostala příležitost zahrát si v úspěšných filmech ZÁPISKY O SKANDÁLU a POKÁNÍ a byť v nich nehrála stěžejní postavy, dokázala svým výkonem zůstat v paměti mnoha diváků.

Následovaly komedie WILD CHILD, TRINIANS a ROK JEDNA, kde sekundovala Michealu Cerovi a Johnu Blackovi ve ztřeštěných pračlověčích eskapádách. Naposledy si připsala velmi zajímavou roli v dramatu MR. NOBODY, kde ztvárnila mladší verzi Diane Kruger, osudově zamilovanou do svého nevlastního bratra.


21.7.1989
Londýn, England, Velká Británie
Juno Temple csfd

Venom 3EverestPalmerLost TransmissionsZloba: Královna všeho zléhoNepříčetnáPřetvářkaAvenuesKolo zázrakůLétoThe Most Hated Woman in AmericaAwayBlack Mass: Špinavá hraDaleko od hlučícího davuLen a spol.MajákMeadowlandSin City: Ženská, pro kterou bych vraždilZloba - Královna černé magieLovelace: Pravdivá zpověď královny pornaRohyTajné hrátkyUvnitř mé hlavyJack and DianeMosazná konviceSmall ApartmentsTemný rytíř povstalPtáčataTři mušketýřiZabiják JoeDirty GirlGreenbergKaboomKolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu FrittonůPan NikdoRok jednaTrhlinyZlomový rok 39DivoškaKrálova přízeňHolky z naší školkyPokáníZápisky o skandáluPandaemoniumFargoTed LassoNabídka


Aktualizace osobnostního profilu Juno Temple: 30.10. 2023 21:12