Gaby Espino 47 let


Tato krásná talentovaná herečka a modelka se narodila 15. listopadu 1976 jako Maria Gabriella Espino Rugero. Je nejstarší z pěti dětí, má dva bratry a dvě sestry. Její otec je inženýr a matka publicistka. Gaby už odmalička milovala zvířata, a proto se chtěla stát veterinářkou. Začala veterinu studovat na univerzitě, ale protože už v té době pracovala jako modelka, školu nestíhala a tak po třech semestrech skončila. Dělala mnoho reklam pro firmy jako Pantene, Nestlé, Pepsi, Gastorade, Divijeans, kampaň na kolekci plavek a na pivo Polar. Zahrála se také ve videoklipech slavných zpěváků Flavia Cesara a Luise Fonsiho.

Gaby získala rovněž mnoho hereckých cen. Nejvíce za telenovely Enamorada (5 cen) a Guerra de Mujeres (6 cen). Cenu má také za Amantes de luna llena a za Rebecu. Nedávno jí do sbírky přibyla také cena za její nejnovější telenovelu Luna, la heredera.

Dlouhých pět let byl její velkou láskou Juan Alfonso Baptista, zvaný „El Gato“. Hráli spolu hned ve třech telenovelách. Gaby věřila, že je mužem jejího života. Pak se s ní ale rozešel a utěšoval ji Jorge Reyes. Vztah ale nevydržel déle než několik měsíců a Gaby učaroval její trenér, model Raul Oliva. V roce 2003 se dokonce měli brát. Pár měsíců před svatbou se ale rozešli a Gaby skončila v náruči svého kolegy z telenovely Rebeca - Pabla Montera. Románek netrval dlouho, ale tentokrát to byl Pablo, kdo skončil se zlomeným srdcem. Gaby ho vyměnila za proslulého svůdníka Ricarda Alama, který v Rebece rovněž hrál. Dne 26. května se Gaby provdala za Cristobala Landera, se kterým má dceru Orianu.


15.11.1976
Caracas, Venezuela
Gaby Espino csfd

ČtyřicátníciNo es lo que pareceJesus de Nazaret¡He Matado a mi Marido!DesaparecerLusers, los amigos no se eligenMás sabe el diablo: El primer golpeElipsisMujer de mi hermano, LaLa suerte de LoliHra s ohněmBroken AngelOjo por ojoV náručí ďáblaPravá tvář vášněMundo de fierasSe solicita príncipe azulLuna, la herederaRebecaGonzález, LasVálka ženAmantes de Luna LlenaZamilovanáA todo corazonNubeluzLatin American Music Awards 2021Billboard Latin Music Awards 2007


Aktualizace osobnostního profilu Gaby Espino: 8.3. 2024 14:16