Michal Novotný 45 let


Narodil se 11.4.1979 v Kolíně. Studoval gymnázium, kde si jeden z profesorů všiml jeho nesporného talentu a doslova mu vemluvil, aby si vybral jako budoucí kariéru právě herectví. Michal sám tvrdí, že o podobné profesi nikdy nesnil, netušil, co hraní obnáší a dodnes nechápe, jaké hnutí osudu jej zavedlo na prkna znamenající svět. Nicméně je za to rád. Jako svou almu mater si zvolil pražskou DAMU. Na televizních obrazovkách jsme jej poprvé zaregistrovali v menší roli stážisty v seriálu REDAKCE.

V soukromí se Michal nijak neliší od jiných svobodných třicátníků. Rád vaří, kdysi závodně plaval, léta hrál v dechovém orchestru. Na otázku, jaké ingredience má obsahovat život, odpovídá: "Zřejmě několik gramů štěstí, pár deka pohody a kila zdraví pro všechny."


11.4.1979
Kolín, Československo
Michal Novotný csfd

Vánoční pohádkaDimenzeTajemství KarmyŠtěstí je krásná věcPravý rytířNěžné vlnyLabyrintStín smrtihlavaMuži v nadějiOdcházeníDoktor od jezera hrochůKlub osamělých srdcíO bílé paníTobrukVy nám taky, šéfe!Chyťte doktora100 + 1 princeznaO malíři AdamoviVřesový trůnNon Plus UltrasSnowboarďáciKobova garážMazaný FilipBrouk v hlavěOtec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníkaKriminálka AndělSedm schodů k mociZooDevadesátkyDáma a KrálDvojka na zabitíOrdinace v růžové zahraděKameňák


Aktualizace osobnostního profilu Michal Novotný: 31.10. 2023 11:23