Roman Vojtek 52 let


Tento rodák z Valašska se narodil v roce 1972 ve Vsetíně. Od malička ho bavilo zpívání. Vystudoval SOU (obor mechanik- seřizovač obráběcích strojů a linek). Pak několik měsíců pracoval na soustruhu. Byl také ve Španělsku, kde si přivydělával na tabákových polích.

K vidění byl také v několika muzikálech v Praze. Např. v Pomádě, Monte Cristu, Vlasech, Noci na Karlštejně, Jacku Rozparovačovi aj. Další nominaci na Cenu Thálie získal za roli v muzikálu Producenti v roce 2006. Jelikož je Roman hodně podnikavý, tak se stal i spolumajitelem dabingového studia v Brně a provozovatele divadelního G-studia.

Dokonce natočil i dvě sólová alba s názvem Život je muzikál a To nevěděl bych rád. První zkušennosti za kamerou získal v pohádkách. Např. JAK PŘIŠLI KOVÁŘI K MĚCHU, PEKELNÁ MATURITA, ZAKLETÝ VRCH, O BOJÁCNÉM FLORIÁNKOVI aj. Dále se objevil ve snímku SVATBA NA BITEVNÍM POLI, kde ztvárnil dvojroli. V posledních letech moderuje různé společenské akce. Např. Česká miss, Atlet roku aj.


14.4.1972
Vsetín, Československo
Roman Vojtek csfd

Můj příběhDecibely láskyMuzikál aneb Cesty ke štěstíTaxi 121Dvanáct měsíčkůLíbáš jako ďábelLíbáš jako BůhPeklo s princeznouDevatenáct klavírůSvatba na bitevním poliO uloupené divožencePekelná maturitaO princezně se zlatým lukemDvojroleO bojácném FloriánkoviZakletý vrchJak přišli kováři k měchuZlatá labuťO mě se nebojCo ste hasičiHvězdy nad hlavouMísto zločinu OstravaKrejzoviLinkaSpecialistéV.I.P. vraždyModrý kódRaplVšechny moje láskyNejlepší trapasyVyprávěj


Aktualizace osobnostního profilu Roman Vojtek: 30.10. 2023 18:40