Jonathan Bennett 42 let


Jonathan Bennett se narodil 10. června 1981 v městečku Toledo, které leží ve státě Ohio v USA. První zkušenosti z herectvím získal v sedmé třídě, v době kdy žil v Kalifornii. Střední školu vystudoval v roce 1999, a pak šel na univerzitu Otterbein studovat herectví.

Přelom v jeho kariéře nastal v roce 2004, kdy si zahrál jednu z hlavních rolí v komedii PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY. Po tom následovaly role ve filmech ZTROSKOTANÁ LÁSKA, MISTŘI HAZARDU a zahrál si i v pokračování úspěšné komedie DVANÁCT DO TUCTU.


10.6.1981
Rossford, Ohio, USA
Jonathan Bennett csfd

Christmas on Cherry LaneSnow FallsThe Plus OneDeadly Yoga RetreatFire IslandThe Holiday SitterWedding of a LifetimeBlue CallBrambůrkovy sny o AmericeTake Me to TarzanaThe Christmas House 2: Deck Those HallsA Country RomanceSorry I Killed YouThe Christmas HouseThe Never ListDay SixNekonečná romanceThe DawnThe Haunting of Sharon TateWay to AbbottabadVánoce na objednávkuŽraločí tornádo 6Mommy, I Didn't Do ItSurprise Me!Do OverModern LovePaid in FullRomantically SpeakingJiný vánoční polibekMining for RubyNeznámí autořiSubmergedSweet SurrenderAnything Is PossibleMisogynistPawnPolice GuysSlightly Single in L.A.The Secret VillageThe Wrong WomanDivorce InvitationHoliday High School ReunionMusic HighLast Resort, TheVzpomínky na válkuLáska z výtahuSexy party 3: PrvákThe AssistantsMistři Hazzardu: Jak to začaloVegas Baby1/4lifeDvanáct do tuctu 2Ztroskotaná láskaProtivný sprostý holkySeason of YouthEastwickStation 19Supergirl


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Bennett: 7.3. 2024 20:17