Geraldine Somerville 56 let


Geraldine Margaret Agnew-Somerville se narodila v květnu 1967. Dcera aristorkatických rodičů (Sir Quentin Charnes Agnew Somerville a Lady Margaret April Agnew Somerville mají přímou pokrevní spojitost s královnou) vystudovala Guindhall School of Music and Drama v Londýně.

V roce 1995 si vzala Williama Osborna-Younga jemuž v roce 2002 porodila syna Caspara Williama Osborna Younga. Její rodiče žijí v jejich sídle Mount Auldyn na ostrově Man. O dva roky starší sestra Amelia žije s manželem a synem Darcym v Austrálii, o dva roky mladší bratr Lockett pracoval v Hong Kongu.


19.5.1967
County Meath, Irsko
Geraldine Somerville csfd

Fér hraChristmas in the HighlandsGentlemaniHrochSbohem Kryštůfku RobineKids in LoveGrace, kněžna monackáTitanicHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Harry Potter a Relikvie smrti - část 1Harry Potter a Princ dvojí krveThe ChildrenDaphneHarry Potter a Fénixův řádPřípady inspektora Lynleyho: PrázdnotaRok '66Harry Potter a Ohnivý pohárHarry Potter a vězeň z AzkabanuBezpečný důmHarry Potter a Tajemná komnataGosford ParkHarry Potter a Kámen mudrcůDruhá šance pro láskuNebe na zemiTrue BlueAfter Miss JuliePronásledovanýObchodní záležitostRomeo & JulietThe Deep Blue SeaThe Black Velvet GownZavři mi očiKiss Me FirstPrime Suspect 1973QuirkeInspektor George GentlyPřežít!JerichoKrůček k vražděAristocratsLoupež za bílého dneBedna


Aktualizace osobnostního profilu Geraldine Somerville: 31.10. 2023 00:58