Jamie Bamber 51 let


Jamie se narodil 3.dubna 1973 v Londýně. Jeho otec Ralf je američan, jeho matka Elisabeth je irka(herečka).Má pět bratrů a jednu sestru, se kterými pár let žil ve Francii,kde studoval jazykovou školu. Pak se v jeho osmi letech přestěhovali zpátky do Anglie. Má velký jazykový talent. Vystudoval Univerzitu Cambridge v Anglii, kde dosáhl nejvyššího ohodnocení v moderních jazycích (francouzština a italština). Ke všemu ještě mluví španělsky.

Jamie má plavé vlasy a modré oči, a má rád jízdu na koni ,ragby, golf, potápění, tenis,lyžování a běh. Žije se svojí manželkou Kerry Norton, a se svými dětmi - dcerou Islou a dvojčaty Darcy a Avau v Londýně, od kterých musí odjíždět do Vancouveru, aby pro nás natáčel BSG.


3.4.1973
Hammersmith, Londýn, England, Velká Británie
Jamie Bamber csfd

The LairTitanic 666The Car: Road to RevengeSkleněné pekloVyber si!A New York ChristmasMoneyNumbThe Better HalfJohn Doe: VigilanteBefore I SleepTom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák17th PrecinctUn jour mon père viendraPuls 2: Posmrtný životBattlestar Galactica: BřitvaBattlestar GalacticaDevil's Tattoo, TheDaniel DerondaHornblower II - OdplataHornblower II - VzpouraLady Audley's SecretHornblower - VévodkyněHornblower - Žabáci a LangustyHornblower - Rovná šanceBeyond ParadiseCannes ConfidentialTraderDI RaySignora VolpeProtiúderMarcellaDva světyFearlessModel WomanCloser: Nové případy


Aktualizace osobnostního profilu Jamie Bamber: 2.11. 2023 22:29