Michael Hogan


Michael Hogan je kanadský herec irského původu. Je známý především z televizní tvorby, kde ztvárňuje různorodé postavy po více než čtyři desetiletí. Jeho nejznámějšími postavami jsou Plukovník Saul Tigh z BATTLESTAR GALACTICY a nadabování postavy Billyho z THE PEANUT BUTTER SOLUTION.

Z televizních filmů to potom jsou DEAD MAN’S GUN či NIGHTS BELOW STATION STREET, za které obdržel ocenění Manitoba motion picture. Vyhrál též cenu Genie Award za výkon v SOLITAIRE.

Hostoval ve spoustě seriálu, za zmínku stojí například MONK, NUMBERS nebo DOLLHOUSE. Je šťastně ženat s manželkou Susan Hogan, která je také herečkou a tento pár je v Kanadě velice oblibený. Společně hráli v seriálu THE L WORLD a Susan se také objevila v BATTLESTAR GALACTICE, zde hraje soudkyni při Baltarově procesu. Mají tři děti. Jsou velkými přáteli s jiným kanadským hercem a jeho manželkou a to s Grahamem Greenem.

Michael Hogan csfd

Ježek SonicThose Left BehindPovětříBalls OutHonor StudentRomeo Killer: The Chris Porco StorySearching for SonnySněhový armagedonČervená KarkulkaConfinedBattlestar Galactica: PlánBattlestar Galactica: BřitvaA Simple CurveBattlestar GalacticaBetrayedShadow RealmZbytečné zločinyMarine LifePohrdáníShadow LakeNothing SacredDead Man's GunEllen FosterEnd of SummerNights Below Station StreetA Kidnapping in the FamilyFor Those Who Hunt the Wounded DownKluci ze sousedstvíSoul SurvivorRoad to Saddle RiverCesta k vítězstvíGross Misconduct: The Life of Brian SpencerLedové ostříClearcutDiplomatic ImmunitySolitairePoslední nejlepší rok mého životaStellaKovbojové nepláčouPalais RoyaleLost!Domnělé sebevraždyDům plný strachuNa dlažběCandy the StripperThe AccidentDeadly EyesGasVěc z nitra ZeměUhájit svá právaZlatá horečka na KlondikuHazardní hraVolání srdceMuž z Vysokého zámkuMyšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Michael Hogan: 4.11. 2023 02:17