Ingvar Sigurðsson 60 let


..... často označovaný jako Ingvar E. Sigurdsson je původem z Islandu. Ingvar se narodil v Reykjaviku, kde vychoval své dvě děti. Syna Áslákura a dceru Snaefrídur. Vystupoval v divadle, rozhlasu, ale pracoval také jako scénárista.V roce 1990 dokončil divadelní školu na Islandu. O rok později v se začal objevovat v tamním národním divadle, kde si zahrál několik malých i větších rolí.

Edduverdlaunin - Edda Awards ( cena, udělována islandskou televizí a filmovou akademií v různých oblastech filmu ) mu byla udělena celkem pětkrat, z toho čtyřikrát za nejlepší herecký výkon ( 1998 - SLURPINN & CO; 2000 - ANDĚLÉ VŠEHOMÍRA; 2004 - KALDALJÓS; 2006 - MÝRIN ) a jednou v roce 2007 za nejlepší film ( FORELDRAR ).


22.11.1963
Reykjavík, Island
Ingvar Sigurðsson csfd

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohněFantastická zvířata: Brumbálova tajemstvíSeveřanZapomenutá zeměBílý bílý denÞorstiFantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyVargurLabuťLiga spravedlnostiEiðurinnFyrir framan annað fólkVodní efektEverestMizející kouzelník Dirk OhmVrabčáciFinále v IstanbuluHarry a HeimirKrev odvážnýchHlava plná metaluO koních a lidechÞetta ReddastI Against IMěsto mafieVybraná společnostKrálovská cestaSpodní proud8Malebná svatbaSkrapp útVyšší vlivZ Reykjavíku do RotterdamuRodičeSeverní blataÁramótaskaup 2006Beowulf: Král barbarůChladné světloDruhá přirozenostNjálssagaStormy WeatherSokoliNic takovéhoVilliljósÁramótaskaupAndělé všehomíraSporlaustÁramótaskaup 1998Perlur og svínPočítej se mnouĎáblův ostrovZámek v oblacíchIngalóAftureldingNa mušce


Aktualizace osobnostního profilu Ingvar Sigurðsson: 17.11. 2023 18:56