Shoshannah Stern 43 let


Shoshannah se narodila ve Walnut Creek, v Californii. Spolu s jejími dvěma sourozenci je čtvrtá generace neslyšící rodiny. Navštěvovala Gallaudet University ve Washingtonu, D.C., jedinou školu svobodných umění pro Neslyšící na světě. Vypěstovala si lásku k divadlu. Na Gallaudetské universitě vyhrála několik cen - Nejlepší herečka ve vedlejší roli, Most Versatile Actress a Best Theatrical Use of ASL.

V roce 2008 dostala její první hlavní roli v dobrodružné komedii ADVENTURES OF POWER, kde si zahrála po boku Michaela McKeana, Jane Lynch a Adriana Greniera. Film měl premiéru na filmovém festivalu v Sundance. Shoshannah byla oceněna jako jeden ze "Sedmi nových tváři" na filmovém světě.

V poslední době hostovala v seriálu ODLOŽENÝ PŘÍPAD a v televizním snímku SWEETNOTHING IN MY EAR, vedle takových hvězd jako Marlee Matlin a Jeff Daniels. Shoshannu jste mohli vidět i v seriálech POHOTOVOST, PROVIDENCE, OFF CENTRE a BOSTONSKÁ STŘEDNÍ.

Shoshannah také účinkuje na divadelních prknech. Ztvárnila Saru v divadelním provedení filmu "Bohem zapomenuté děti", Jane Norman v "The Vagina Monologues", Juliet v "Romeovi a Juliet" a v dalších hrách.


3.7.1980
Walnut Creek, California, USA
Shoshannah Stern csfd

The Magnificent MeyersonsUnder the BoardwalkNo Ordinary Hero: The SuperDeafy MovieKladivoPowerova dobrodružstvíPoslední výstřelJusticeThe Auteur TheoryChirurgovéLovci duchůThis CloseZvrhlé panstvíThe ChancesTrávaAnatomie lžiJerichoOdložené případySituace: Ohrožení


Aktualizace osobnostního profilu Shoshannah Stern: 30.10. 2023 20:01