Adam Scott 51 let


Adam Paul Scott se narodil v Santa Cruz 3.dubna 1973. Vystudoval americkou akademii dramatických umění v Los Angeles. Tam nyní také žije se svou ženou Naomi Sablan. Jeho velkým kamarádem je herec Paul Rudd.

Hraje i v několika seriálech jako POHOTOVOST nebo ODPOČÍVEJ V POKOJI. V roce 2009 byl nominován na nejlepšího herce komediálních seriálů v amerických cenách Entertainment weekly EWWY.


3.4.1973
Santa Cruz, California, USA
Adam Scott csfd

Madam WebParty DownV kapradí: FilmFlowerLittle EvilNoc šílených matekThe Disaster Artist: Úžasný propadákThe Most Hated Woman in AmericaMůj slepý bratrBlack Mass: Špinavá hraKrampus: Táhni k čertuMilenci těch druhýchThe OvernightTo byl zítra flám 2Ruka v rukávuŽhavá láska II.Žhavá láska III.A.C.O.D: Děti rozvedenýchTimms ValleyWalter Mitty a jeho tajný životDívka na útěkuHolky na tahuVýlet s mámouBeznadějný troubaSvobodní se závazkyPiraňa 3DPřestupný rokThe Wonderful MaladysUtajená operaceBráchova holkaPassenger SideBratři z donuceníCorporate AffairsSrpen před bouříVelký Buck HowardZralá láskaZbouchnutáDny plné SlunceNoční můraPrvní sníhUmění musí boletMatadorPříšerná tchyněLetecOff the LipTorque: Ohnivá kolaTwo DaysRonnieTěžký zločinSeven and a MatchSagamoreWinding RoadsGirlPříliš jednoduchéThe Lesser EvilDinner and DrivingOdvetaHellraiser IV: BloodlinePoslední dny Frankieho FlyeStar Trek VIII: První kontakt


Aktualizace osobnostního profilu Adam Scott: 3.4. 2024 19:58