Lindsey Haun 39 let


Lindsey Haun je americká herečka a zpěvačka. Narodila se 21. listopadu 1984 v Los Angeles. Její otec Jimmy Haun i dědeček Jim Haun (známý pod pseudonymem Rouvaun) jsou známými hudebníky. Jejím filmovým vzorem je Angelina Jolie. Mezi přáteli je 157 cm vysoká Lindsey oslovována přezdívkou Linz.

Za roli Mahree Bok ve filmu televizního kanálu Disney Channel, THE COLOR OF FRIENDSHIP, byla Lindsey Haun ve svých šestnácti letech, v roce 2000, nominovaná na cenu Young Artist Award. V roce 2004 dostala roli v hudebním dramatu z televizní produkce ODVÁŽNÁ HOLKA. Tento film vznikl podle knihy, kterou napsala mimo jiné i Britney Spears. V roce 2006 se představila v dalším filmu s hudebním nádechem, tentokrát v country dramatu ZBOŘENÉ MOSTY. O rok později dostala Lindsey doposud svoji největší roli v halucinogenním hororu HOUBIČKY, kde ztvárnila hlavní roli dívky Tary.


21.11.1984
California, USA
Lindsey Haun csfd

The Hard RideHigh and OutsideHouse of Last ThingsLife Zone, TheTruth About Angels, TheRome & JewelHoubičkyZbořené mostyOdvážná holkaThe Color of FriendshipNávrat Addamsovy rodinyGet to the Heart: The Barbara Mandrell StoryMěstečko prokletýchDěti tmyJack Reed 3: Na dosah spravedlnostiVesmírné tajemstvíZoufaláSběratelé kostíGracelandTrue Blood: Pravá krevMyšlenky zločinceOdložené případySedmé nebeAliasHlava rodinyBeze stopyPhillyMalcolm v nesnázíchMovie SurfersStar Trek: Vesmírná loď VoyagerTom Show, TheTakoví normální mimozemšťanéMelrose PlaceDiagnóza vraždaAnything But LoveOrdained


Aktualizace osobnostního profilu Lindsey Haun: 8.11. 2023 01:08